Odds special på Hammarby och Malmö

Just nu 9.00 i odds på att Hammarby och Malmö vinner sina respektive matcher. Förmånlig odds special. Begränsat erbjudande.

Idag spelas det tre allsvenska matcher, däribland Hammarby – Örebro samt Häcken – Malmö FF. Både Hammarby och Malmö är favoriter till att vinna sina matcher, varpå Betway nu annonserar ut ett fantastiskt erbjudande på ett förhöjt odds om båda lagen vinner sina matcher. Spela på matchen nu och ta del av odds bonusar och erbjudanden för Allsvenskan. Lite information om matcherna:

Hammarby kommer från en bortaförlust mot Häcken med 2-0. Ett rättvist resultat, men samtidigt en match där Hammarby underpresterade och vi vet att de har mycket mer att ge. Lyckas de vända det negativa redan idag? Vi såg deras prestation i deras allsvenska derbymatch dessförinnan, när man vann med övertygande 3-1 borta mot rivalen Djurgården. En liknande prestation som den, så ligger vinsten nära till hands.

Hammarby – Örebro 1.70 3.80 4.75

Hämta odds bonus Hammarby – Örebro här!

Häcken kommer som nämnt ovan från en vinst mot Hammarby, där man övertygade matchen igenom. De har visat sig starka i vissa matcher, men när just Malmö FF kommer på besök kan saker och ting bli annorlunda. Malmö är det starkaste laget i Allsvenskan och har under uppehållet också förstärkt truppen ytterligare, som sannolikt kommer ge omedelbar effekt under resterande del av säsongen. Malmö kommer från tre raka vinster i allsvenskan, med sikte på en fjärde.

Häcken – Malmö FF 2.80 3.40 2.40

Hämta odds bonus Häcken – Malmö här!

Unika odds bonusar och erbjudanden sker inte varje dag. Ta vara på chansen när tillfället om gratisspel, free bets, odds bonusar och övriga odds erbjudanden dyker upp. För att kvalificera sig för Betways förhöjda odds i matcherna så behöver man lägga ett spel med en minimum insats om 50 kr, eller maximalt 250 kr. Den förhöjda vinsten (utöver ordinarie vinst) betalas ut i form av en odds bonus som ett gratisspel. Denna odds bonus är begränsad så passa på redan idag.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder HämtaRecension

Är du intresserad av övriga odds bonusar ? Se nedan tabell för mängder av olika odds bonusar. Riskfria spel, free bets, gratisspel, odds bonusar och odds erbjudanden. Det enda som krävs är att klicka på någon utav spelbolagen nedan och registrera ett konto. Läs omsättningskrav och villkor noggrant. Vi uppmanar inte heller någon att spela för pengar man inte har råd att förlora. Spela försiktigt.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet HämtaRecension
2 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus just nu HämtaRecension
3

Recension HämtaRecension
4 250 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
På ditt första mobilspel
Recension 250 kr riskfritt spel HämtaRecension
5 50 kr free bet
50 kr utan insättningskrav
Recension 50 kr utan insättningskrav HämtaRecension
6 Upp till 500 kr extra
Inga omsättningskrav
Recension 500 kr extra HämtaRecension
7 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel HämtaRecension
8

Recension HämtaRecension
9 400 % upp till 400 kr
Omsättningskrav: 8x bonus + insats
Lägsta odds: 2.00
Recension 400 % insättningsbonus HämtaRecension
10 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel HämtaRecension