Odds bonus inför Vinter-OS 2018

Vi står inför ett otroligt stort sportår. Det största eventet som står på tur är vinter-OS som drar igång den 8 februari. Här är de bästa odds bonusarna, mest populära spelen och all nödvändig information du behöver inför OS.

Inför Vinter-OS i Sydkorea

Sydkorea står som värd för 2018 års upplaga av vinter-OS. Vi har nu väntat i fyra år och dagen är snart kommen. Den information du behöver för att planera in olika events, matcher och liknande finner du här. Spelbolagen kommer anpassa sitt utbud efter OS och kommer således erbjuda spel på i stort sett alla events som äger rum under OS. Det är många sporter som tar vid, bland annat curling, snowboard, konståkning och övriga sporter, som vanligtvis inte är några stora sporter i betting-världen.

OS i Sydkorea äger rum den 8 februari och pågår till och med 25 februari. Eventet utgår från staden Pyeongchang, som till ytan är Sydkoreas största kommun. Låt dig inte förväxla detta med Nordkoreas huvudstad, Pyongyang.

När du skall följa olika events och matcher under OS så kan det vara bra att ha koll på tidsskillnaden som råder mellan Sverige och Sydkorea. Det kan innebära viss problematik för vissa att följa olika matcher, då det skiljer hela åtta (8) timmar. Det här innebär att när klockan är 14:00 i Sydkorea, så är klockan 06:00 i Sydkorea.

För dig som vill följa OS via TV så är det Kanal 5 som blir alternativet för detta. De kommer växla om till att fokusera helt och hållet på OS under hela 16 dagar, där de livesänder allt material dygnet runt. I övrigt kommer tävlingar visas på Kanal 9, Eurosport och dess övriga kanaler.

Populära spel inför OS 2018

OS är väldigt brett och det finns kanske inte alltid intresse för betting på alla sporter. Sporter som konståkning, snowboard och liknande kanske är svårt för gemene man att hitta värde i, men är du kunnig i ämnet kommer du med all säkerhet hitta värdespel för den specifika sport du söker. Det som kanske blir mest uppmärksammat inom betting under OS är ishockeyn.

Ishockey är en stor del under OS och vi kommer få se alla de största stjärnorna från NHL och övriga ligor runtom i världen. Det blir ett stjärnspäckat lag för respektive nation, vilket ökar såväl intresset som kvalitén i spelet. Spelbolagen kommer rikta stort fokus mot dessa matcher och vi kan räkna med många förhöjda odds, odds boost, riskfria spel och gratisspel för detta. Vi kommer ha stenkoll på läget och kommer uppdatera dig inför och längs med turneringens gång.

Odds bonus för OS 2018

Spelbolagen står väl rustade inför OS. De är väl medvetna om att det kommer bli det största sport-året på väldigt, väldigt länge. Inte nog med OS så har vi även ett spännande VM i sommar. Nedan följer ett antal spelbolag och odds bonusar som vi anser vara väl lämpade inför alla tävlingar. Det kommer sannolikt komma fler kampanjer och erbjudanden när det väl närmar sig. Men för dig som vill ta del av en odds bonus redan nu, så kommer en tabell nedan:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
4 500 % upp till 500 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 400 kr free bets VisitReview
7 Bra odds & utbud VisitReview
8 Ingen bonus just nu VisitReview
9 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
10 200 kr gratis spel VisitReview