Toto2 Oddsbonus och villkor

5 / 5

Ingen bonus just nu

Toto2 Oddsbonus och villkor

 • Ingen bonus att utnyttja
 • Höga odds och stort utbud

Fördelar

Nackdelar

Toto2 Oddsbonus och villkor info

Namn Toto2 Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.toto2.com
Minsta insättning Ingen bonus just nu

Toto2 betting bonus, odds bonus & bonusvillkor

Toto2 är ett spelbolag med stort fokus på trav. Det är ett riktigt grymt spelbolag, men erbjuder tyvärr inte längre någon odds bonus för sina nya kunder. Vi kan dock rekommendera att vända sig till sajten för att se vad de har att erbjuda ändå, för höga odds och stort utbud finns det gott om!

Såhär gör du för att ta del av bonusen:

 • Registrera ett konto – klicka här
 • Gör en insättning
 • Börja spela

Klicka här för att lira hos Toto2

Toto2 odds bonus recension

Spelbolaget Toto2 är en av Bethard Groups nya satsningar. En ny, fräsch bettingsida som bland annat har ett stort fokus på trav. För dig som sportintresserad finns dock de flesta stora sporter att spela på, och du har möjlighet att spela såväl pre game som genom live betting. På ett positivt sätt känns Toto2 som en ganska nyskapande bettingsida som har ett riktigt fräscht interface. Vår sammanfattande bedömning är att spelbolaget står sig bra i konkurrensen och kanske är det inte konstigt, Bethard har växt sig till en av de bättre aktörerna på marknaden och att de skulle pricka rätt är inte särskilt förvånande.

Toto2 Insättningar och uttag

Det finns ett antal betalningsalternativ att använda sig av hos Toto2. Det som är mest positivt vad gäller betalningar är att de satsat på att vara bland de främsta spelbolagen när det kommer till utbetalningar – ingen ska behöva vänta onödigt länge på en utbetalning. Vi ser väldigt positivt på detta då flera spelbolag idag tenderar att ha långa ledtider. När det gäller betalningsmetoder finns det flera olika alternativ enligt nedan:

 • Trustly
 • Kreditkort (Mastercard / Visa)
 • Paysafecard
 • Skrill
 • NetEller
 • Zimpler (mobilbetalningar)

Kundtjänst hos Toto2

Hos Toto2 kan du komma i kontakt med kundtjänst dygnet runt, antingen via email eller genom deras live chatt. Om du vill få svar på svenska finns det dock vissa begränsningar i supportens öppettider. Den svenska supporten har öppet mellan 8:00 på morgonen och 1:00 på natten – så även här är öppettiderna goda. Vi gillra dock att man kan få svar dygnet runt, även om man då får svar på engelska.

Toto2 betting och odds bonus i mobilen

Oavsett om du föredrar att spela via mobil, surfplatta eller via datorn kommer Toto2 ha ett erbjudande som passar dig. De har en fin och välutvecklad hemsida som lämpar sig väl i mobilen. Såväl spelupplevelsen som den grafiska utformningen på deras mobilanpassade hemsida håller hög kvalitet.

Bonuskod Toto2

Toto2 är ett nytt och fränsch spelbolag och för att ta del av odds- och betting bonusar hos Toto2 krävs det normalt ingen bonuskod. För de aktuella erbjudanden vi sammanställt här på sidan krävs det inte att du anger någon bonuskod.

Är spelvinster från Toto2 skattefria?

Toto2 opererar från Malta där man har sin spellicens. Eftersom Malta är ett land i EU innebär detta inom ramen för rådande praxis och lagstiftning att alla spelvinster från Toto2 är skattefria för svenska spelare.

One Response to “Toto2 Oddsbonus och villkor”

Kommentarer är avstängda.