Nya & uppdaterade odds bonusar januari 2018

Vi välkomnar det nya året och inleder den första månaden med ett antal nya odds bonusar, redo för dig att hämta direkt. Vissa av bonusarna är unika för just vår sajt, vilket innebär att du inte hittar dem någon annanstans. Passa på så länge erbjudandet gäller!

Ny odds bonus januari 2018

Vill du kickstarta det nya året med en ny och fräsch odds bonus? Kanske har du satt upp planer för ett storslaget betting-år och således vill öka dina chanser att uppnå dessa. Då kan nedan odds bonusar vara ett hett alternativ för dig. I tabellen du finner nedan finns både nya spelbolag, men också nya odds bonusar hos befintliga aktörer sedan tidigare.

Det är vår primära uppgift att alltid förmedla de allra bästa alternativen för dig. Det gäller inte enbart för odds bonusar, utan vi vill också säkerställa kvalitén hos de spelbolag vi förmedlar. Vi ser allvarligt på vår uppgift, för om du går ifrån vår sajt missnöjd, så kommer du inte heller ha en bra känsla av att komma tillbaka. Just på grund av det hittar du endast odds bonusar som vi noggrant gått igenom och recenserat.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
3 Ingen bonus just nu VisitReview
4 100 % boost upp till 5000 kr VisitReview
5 200 kr gratis spel VisitReview
6 1 000 kr free bet VisitReview
7 Ingen bonus just nu VisitReview
8 10 € gratis spel VisitReview
9 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
10 50 kr free bet VisitReview

Recensioner av odds bonus 2018

Under samtliga spelbolag som du finner på vår sajt, så kan du också läsa en djupgående recension och analys av respektive bolag. Här kan du läsa generell information om en odds bonus, spelbolagets historia, regler, villkor och mycket mer. Vi uppdaterar alla dessa löpande eftersom vissa aktörer väljer att justera bonusar eller annat under tiden. Varje månad gör vi en total överblick av alla odds bonusar, men inför varje kommande år har vi som standard att göra mer än så. Vi tar kontakt med dels våra läsare, men också samtliga aktörer och scannar av läget. Alla skall vara nöjda, både våra läsare, spelbolagen och har vi kommit så långt blir även vi nöjda.