Kolla på SHL live på nätet

För dig som gillar ishockey och SHL så kommer här en artikel gällande live stream för de bästa ligorna inom svensk ishockey. Ta del av följande information för att börja streama redan idag.

Live stream SHL

På grund av de höga rättighetskostnader som råder för SHL och Hockeyallsvenskan, så finns det bara ett bolag som har förhandlat fram dessa rättigheter. Detta sträcker sig inom Sverige, vilket innebär att man endast kan streama SHL och Hockeyallsvenskan hos C More. Det kan hända att andra regler gäller utomlands, där det inte heller är säkert att streaming-tjänsten fungerar.

SHL har kommit till den 36:e omgången och serien börjar verkligen arta sig. Nu ser vi allt tydligare vilka lag som kommer vara i toppen när säsongen summeras, samt vilka som riskerar att åka ur. Det är självklart inget spikat ännu, men tendenserna finns där. Exempelvis såg vi ett otroligt starkt Färjestad inledningsvis, men som tappat många placeringar under den senaste månaden. Detta har gynnat lag som Växjö och Djurgården i toppen, som drar ifrån allt mer.

Om du vill streama SHL eller Hockeyallsvenskan på nätet så behöver du göra följande:

  • Skapa ett konto hos C More (klicka här)
  • Välj det paket eller den match som passar dig bäst
  • Börja streama SHL och Hockeyallsvenskan

Betting för SHL och Hockeyallsvenskan

Vill du kombinera din hockeyupplevelse med både stream och betting, så finns det bra alternativ för dig. Spelbolag som erbjuder bra utbud och odds för SHL och HA är främst Unibet, Redbet, NordicBet och LeoVegas. Det finns fler aktörer som erbjuder ett likvärdigt utbud, men för att ta del av odds bonusar är dessa väldigt bra alternativ. Mer information om respektive odds bonus och spelbolag finner du under våra recensioner för samtliga spelbolag. Klicka på någon utav länkarna eller logotyperna nedan för att komma vidare.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
3 1 000 kr free bets VisitReview
4 200 kr free bet VisitReview