Inför returen mellan Roma – Liverpool

Liverpool är i Champions League den här säsongen och har hittills gjort det fantastiskt bra. Senast lyckades man bemästra Roma på allra bästa sätt genom att vinna med hela 5-2 – hur slutar matchen ikväll? Kan Roma göra det omöjliga och vända det stora underläget?

Liverpool går mot Champions League-final

Premier League-laget Liverpool har höjt sig många nivåer under stundande säsong. Det var längesedan man var i så bra skick som man är nu, och mycket är tack vare Salah som fullständigt öst in mål under säsongen. Han leder skytteligan i Premier League och har även varit en starkt bidragande faktor till deras framgångar i Champions League.

När Liverpool spelade match mot Roma senast i det första mötet lagen emellan, så var det inget snack om vilket lag som skulle koppla greppet. Liverpool hade en fantastisk kväll och lyckades inte bara vinna, utan med stor marginal. Matchen tillhörde främst Salah och Firmino och till viss del Mane, som stod för de fem första målen i matchen. Fiaskot för Roma var fullbordat när Liverpool gjorde 5-0, vilket många trodde var slutet på den här resan för den italienska klubben.

Roma lyckades dock resa sig någorlunda mot slutet. Man gjorde två mål, vilket förbättrar resultatet mycket, men faktum är att det sannolikt är för tuff uppförsbacke att ta sig förbi, även om det ”bara” skiljer tre mål lagen emellan.

Bästa odds för AS Roma – Liverpool

Vill du spela på matchen? Då skall du helt klart söka efter de bästa oddsen. Det är alltid bra att spela till de bästa oddsen, men det är inte alltid säkert att ett specifikt spelbolag alltid har högst odds. Vi kan därför rekommendera att man har ett konto hos fler än en aktör, just för att ge sig själv möjligheten att växla mellan olika aktörer, och alltid kunna spela till de högsta oddsen på marknaden, för alla olika sporter och ligor.

Följande är marknadens bästa odds för respektive utgång:

AS Roma: 2.55 (Betsafe)

Oavgjort: 4.00 (Betsson)

Liverpool: 2.63 (Betfair)

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview