FINAL U21 EM – bästa odds bonusar

Nu står det klart. Tyskland och Spanien vann sina respektive semifinal-matcher och är således i final. Det var de två favorit-tippade lagen klarade av pressen.

Tyskland och Spanien tog sig vidare till final efter dramatiska matcher mot England och Italien. Tyskland spelade en underhållande match mot England, som efter ordinarie tid slutade 2-2. Väl under förlängningen hade båda lagen chanser att avgöra, där framförallt Tyskland hade ett par riktigt farliga lägen. Inga av dessa förvaltades väl nog, utan det gick hela vägen till straffar, där Tyskland lyckades dra det längsta strået. Spanien kunde vinna sin match med mer marginal, men matchen var länge oviss. Spanien tog ledningen i den 53:e minuten och såg ut att ha kontroll på matchen. Efter att Italien i den 58:e minuten också ådragit sig ett rött kort gjorde inte heller saken värre för spanjorerna. Dock, så kom Italien ikapp och kunde efter några minuter kvittera till allas förundran. Det blev dock ingen långvarig historia efter att Spanien två minuter senare kunde sätta dit det matchvinnande målet, som också tog död på matchen.

Nu ställs de två fotbollsgiganterna mot varandra och Spanien är klara favoriter till att vinna guldet. Håller du med? Man kan aldrig räkna ut Tyskland i ett mästerskap och definitivt inte under en final. Båda lagen är av högsta kvalité och kan på förhand sluta precis hur som helst. Spaniens spel har å andra sidan klickat något bättre och har också på pappret ett starkare lag. Det är unga spelare och nerver kan komma att spela stor roll i en livsviktig match som denna. Skapa dig en egen uppfattning och gör en noggrann analys. Ta sedan del av en väl vald bonus och maximera din eventuella avkastning vid spel på matchen. Nedan listar vi några av de bästa odds bonusarna att tillgå för spel på matchen. Välj bland bonusar och erbjudanden som free bets, riskfria spel eller insättnings- och välkomstbonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 VisitReview
5 50 kr free bet VisitReview
6 200 kr free bet VisitReview
7 450 kr riskfritt spel VisitReview
8 100 kr riskfritt spel VisitReview
9 Ingen bonus just nu VisitReview
10 400 % upp till 400 kr VisitReview