Vinnarodds på SHL 2017/2018

Nu i september drar äntligen SHL säsongen för 2017 / 2018 igång. Vi går igenom vilka spelbolag som har de bästa vinnaroddsen för just ditt favoritlag. Att spela långtidsspel på vilka som vinner SHL är ett populärt spel som även kan vara charmigt även om väljer att spela på ett lag som du inte håller på till vardags. Det ökar spänningen under hela säsongen och prickar du rätt kan du vinna relativt mycket pengar.

Som framgår ovan erbjuds de bästa oddsen på de största favoriterna av betway och Unibet. Ta del av deras fina välkomsterbjudanden nedan som gäller för att nya spelare:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply VisitReview
2 200 % upp till 2 000 kr VisitReview

Föga oväntat är det göteborgslaget Frölunda som är största favoriter till att vinna SHL sett till oddsen. Efter det kommer Växjö följt av de senaste årens kanske mest dominanta lag i form av Skellefteå. Fjolårets vinnare av SHL – HV71 från Jönköping kommer efter det och tror du de klarar av bedriften att vinna två år i rad får du alltså hela tio gånger pengarna på detta spel.

Det är en lång säsong och mycket kan hända under resans gång men generellt kan man säga att spelbolagen brukar ligga rätt ute i deras odds över vilka som kommer ta hem Swedish Hockey League. Att det därmed skulle bli någon av lagen Frölunda, Växjö, Skellefteå, HV71 eller Brynäs är troligt. Frågan är bara vilka det blir? Kanske kan något av ovanstående vinnarodds locka?

Hos Unibet som just nu är marknadshögst oddsmässigt på tre av de fem ovan nämnda favoriterna erbjuder en alternativ bonus för den som listas ovan. Denna innebär att du som sätter in 100 kr kan få 500 kr att spela för istället. Du kan välja denna på ett enkelt sätt genom att följa länken här ovanför.