Välkomstbonusar under Oktober 2017

Letar du efter en ny välkomstbonus? Då har du kommit rätt. Vi är sajten som recenserar och redogör för de bästa välkomst-bonusarna på marknaden. Vi är till för att underlätta ditt val av bonus, för att du själv inte skall behöva leta och undersöka om vilka bonusar som är de bästa.

Spelbolag med välkomstbonusar i Oktober 2017

Det finns mängder av spelbolag på marknaden idag. Alla spelbolag är dock inte att föredra. Det öppnas kontinuerligt nya spelbolag, som har för syfte att på kort sikt tjäna pengar. Dessa oseriösa spelbolag kan erbjuda en välkomstbonus som vid en första anblick ser lika bra ut som övriga. Läser man det finstilta, så är det inte ovanligt att man upplever motsatsen. Hos oseriösa spelbolag kan man också få problem med uttag vid vinster, och att de försöker hitta anledningar till att stänga av ditt konto.

Här på Oddsbonus24.se redogör vi enbart för seriösa och bra spelbolag. Därför behöver du inte oroa dig för att åka på en nitlott. Med det sagt innebär inte det att spelbolag kan brista i sin service och deras kvalité. Skulle du uppleva några problem med ett spelbolag eller en välkomstbonus du hittat här, så ber vi dig att höra av dig direkt till oss. Vi har möjligheten att föra en dialog med spelbolagen och påverka dem i rätt riktning. Detta för alla spelares bästa.

Nedan följer de bästa välkomstbonusarna under Oktober månad, 2017. Notera att vi redogör för många spelbolag, men vi väljer månatligen ut de bästa bonusarna, som vi publicerar genom våran nyhets-kanal. Vissa spelbolag uppdaterar sina bonusar, regler och villkor, som vi tar i beaktning när vi gör vår månads-lista över bästa välkomstbonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu VisitReview
2 500 % upp till 500 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 100 % upp till 500 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
7 Ingen spelbonus just nu VisitReview
8 100 % boost upp till 5000 kr VisitReview
9 Ingen bonus just nu VisitReview
10 200 % upp till 2 000 kr VisitReview