Tennis: Spelbolag med gratis live stream

Tennis är en sport som är stor världen över. Det spelas årligen mängder och åter mängder av turneringar av olika dignitet. Just nu kan du streama samtliga ATP-turneringar gratis hos flera olika spelbolag.

Gratis stream för ATP-tennis på nätet

Det finns flera etablerade streaming-tjänster som tar betalt för sina tjänster. Ibland har man inget val, om man exempelvis vill se Allsvenskan, Superettan, Premier League, PGA Touren eller annat, men man skall vara uppmärksam när det finns alternativ för gratis stream.

Flera spelbolag har applicerat gratis live stream i deras utbud. Det här innebär att de blir mer konkurrenskraftiga i en tuff värld inom betting. Få spelbolag har möjlighet att göra det här, men de som faktiskt gör det skall vi ta vara på. Generellt, när det kommer till stream hos spelbolag, så behöver man endast ha ett positivt saldo på sitt spelkonto för att kunna streama. Det brukar räcka med så lite som en enda krona på kontot, vilket de allra flesta har råd med.

Även om det räcker med en krona på kontot, så bör man vara medveten om att det nästan alltid finns ett minsta insättningsbelopp. Det brukar vara omkring hundralappen, vilket är överkomligt. Sätter du då in 100 kr, så kan du göra annat för 99 kr, men kom ihåg att spara den sista kronan.

Nedan följer några av de spelbolag som erbjuder gratis stream för tennis på nätet. Du kan följa turneringarna och matcherna direkt via din dator, mobil eller surfplatta, och det kostar alltså ingenting. I kombination med live stream kan du placera ett spel och följa spänningen direkt i realtid. Det här ökar betting-upplevelsen markant.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
2 VisitReview
3 Ingen spelbonus just nu VisitReview
4 100 % upp till 1 000 kr VisitReview