Sammanställning över nya odds bonusar

För att utveckla våra tjänster gentemot Dig som läsare, så uppdaterar vi ständigt befintliga odds bonusar, men lägger även till nya. Här kommer en tabell över nya spelbolag och odds bonusar som vi har hämtat från marknaden.

Nya odds bonusar och spelbolag på sajten

Vi scannar ständigt av marknaden och ser vad som finns att tillgå. Det gäller såväl nya spelbolag som nya odds bonusar hos befintliga aktörer på sajten. Det händer att vissa spelbolag uppdaterar sina villkor, eller gör en radikal förändring i deras befintliga bonus. Detta är vi bland de första med att redogöra för dig som läsare och nu har vi ett antal nya aktörer att förmedla till våra läsare.

Många spelare tar inte bara del av en odds bonus, utan efter att man har klarat av omsättningskraven för den ena, så vänder man sig mot nästa spelbolag. Det här är naturligt eftersom det är ett sätt att tjäna extra pengar, för ett mindre eget investerat belopp. Vi vill därför vara det givna alternativet för dig som letar efter nya aktörer att ta del av odds bonusar hos.

Nu har vi gjort en sammanställning över nya spelbolag som tillkommit under december månad 2017. För att ta del av respektive bonus, så behöver du bara klicka på länken eller deras logotyp. Om du önskar att läsa en fullständig recension, så klicka dig in på fliken för recension och läs vår bedömning på respektive punkt.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 200 kr gratis spel VisitReview
5 100 % upp till 500 kr VisitReview