Optibet Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 500 kr

Optibet Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 500 kr
  • Sätt in 500 kr, spela för 1 000 kr
  • Omsättningskrav: 20x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1.80
  • Bonuskod: SPORTS50

Fördelar

Nackdelar

Optibet Oddsbonus och villkor info

Namn Optibet Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.optibet.com
Minsta insättning Krav: 10x (min odds 1.80)

Optibet betting bonus och bonusvillkor

Spelbolaget Optibet erbjuder alla nya kunder en insättningsbonus om 100 % upp till 50 € vilket omräknat till svenska kronor ger ca 500 kr i insättningsbonus. Oddsbonusen gäller endast för nya kunder som inte har ett konto sedan tidigare hos Optibet. Innan du kan ta ut dina pengar behöver ditt insatta belopp samt bonussumman omsättas totalt 10 gånger till ett minsta odds om 1.80. Detta innebär således att bonussumman behöver omsättas 20 gånger då det är en 100 % insättningsbonus. För att nyttja bonusen krävs det att du använder dig av bonuskoden SPORTS50 och du behöver omsätta bonusen inom totalt 30 dagar

Såhär gör du för att ta del av bonusen:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto och ange bonuskod SPORTS50
  • Gör en insättning på upp till 500 kr
  • Din insättning matchas med 100 % så du får 1 000 kr att spela för

Hämta bonus!

Optibet recension betting

Optibet är ett spelbolag som historiskt framför allt satsat på att erbjuda spel gentemot den baltiska spelmarknaden. Faktum är dock att det är ett svenskt börsnoterat företag som står bakom bolaget, nämligen Nordic Leisure AB (publ). Att bolaget bakom spelsidan är noterat på börsen är mycket positivt enligt oss då det ger en bra insyn i hur deras finanser ser ut. Och just dessa är mycket stabila, Optibet är således ett mycket seriöst spelbolag som går att lita på. I dagsläget är det möjligt för svenskar att spela hos Optibet, dessvärre finns sidan endast på engelska och har inte översatts till svenska.

Optibet har länge satsat på att utveckla en modern spelplattform och man har kommit långt, inte minst vad gäller mobilt spelande. När det kommer till odds och betting erbjuder man spel både pre game och live spel vilket är ett måste för att kunna stå sig i konkurrensen på spelmarknaden idag.

Optibet Insättningar och uttag

Optibet erbjuder flera olika betalningsmetoder för såväl insättningar som uttag. Du kan välja att använda dig av såväl kreditkort som VISA och mastercard, internetbanköverföring samt internetplånböcker i form av Skrill och NetEller. Det sistnämnda är betalningsmetoder som i många fall är att föredra då man vid användande av dessa inte behöver betala lika stora avgifter till företagen som står bakom betalningslösningarna.

Kundtjänst & Support hos Optibet

Kundtjänsten hos Optibet håller en bra nivå. Man erbjuder support via mail, telefon och även live chatt vilket gör att du snabbt och enkelt kan få ditt ärende och eventuella frågor hanterade på ett snabbt och smidigt sätt.

Optibet i mobilen

Som nämnt ovan har Optibet utvecklat en bra mobilanpassad sida som fungerar bra oavsett om du använder dig av iPhone eller Android. Sajten är även anpassad för att du som använder dig av surfplatta ska ha en bra spelupplevelse på sajten.

Bonuskod Optibet

För att ta del av bonusar hos Optibet behöver du ange en bonuskod. För den aktuella oddsbonusen vi redogjort för ovan anger du bonuskoden SPORTS50 vid registrering.

Är spelvinster från Optibet skattefria?

Spelvinster från Optibet är skattefria, eftersom de har svensk spellicens. De verkar alltså under svensk lag efter regleringen som trädde i kraft 2019.