Betting på FA-cupen i England

Som du säkert vet så är flera matcher nu uppskjutna i engelska Premier League. Detta på grund av att FA-cupen är i full gång under lördagen, med fortsättning dagen därpå.

Betting på kvartsfinaler av FA-cupen

De allra flesta som är fotbollsintresserade gillar den åtråvärda FA-cupen i England. Det är stor prestige i turneringen och när vi nu har kommit till kvartsfinal så kommer alla lag ge allt för att ta sig vidare. Det är många lag med i turneringen och inledningsvis kan man se att framförallt storklubbarna roterar mycket i deras respektive startelva.

Manchester United har nyligen blivit utslaget ur Champions League, varför de kommer satsa desto hårdare på att vinna FA-cupen. Det är en titel som kan rädda upp en annars relativt kritiserad säsong, även om de har gjort bra ifrån sig i ligan. Det blir inget ligaguld oavsett, men med en nuvarande andraplats så har man åtminstone väldigt goda möjligheter att ta sig högt upp i ligan och således ta sig till Champions League inför kommande säsong.

Följande matcher spelas under helgen 03-17/18

Swansea – Tottenham

Manchester United – Brighton

Wigan – Southampton

Leicester – Chelsea

Bästa odds för FA-cupen

Det är alltid viktigt att söka efter de bästa oddsen för samtliga spel du skal placera via odds och betting. Det kan därför vara en stor fördel att ha ett konto hos flera aktörer, istället för bara en. Vid långsiktig betting så kan höga odds vara betydande för att få så hög avkastning som möjligt. Inför varje spel rekommenderar vi att man scannar igenom diverse spelbolag på marknaden och väljer det med bäst odds för den aktuella matchen.

Det kan även vara en fördel att ta del av en odds bonus hos spelbolaget, som även det kan vara en bidragande faktor till högre vinst på sikt. En odds bonus ger dig en fördel i att kunna spela för ett högre kapital, utan att behöva investera motsvarande summa med egna pengar. Det finns flera olika varianter av odds bonusar, så som riskfritt spel, insättningsbonus, gratisspel, mobil bonus eller liknande. Nedan följer en tabell över rekommenderade spelbolag med bra odds bonusar, höga odds och stort utbud på marknaden för mängder av sporter.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Bra odds & utbud VisitReview
2 100 % upp till 2 100 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
4 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
5 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
6 100 % upp till 1 000 kr VisitReview