Bästa odds efter skrällen – Sverige i EM-final

Sverige skrällde och vann över Danmark efter en riktig rysare. Nu väntas Spanien i finalen – hur ser Sveriges chanser ut tror du? Här hittar du de bästa oddsen!

Bästa odds för Spanien – Sverige

Sverige har gjort ett otroligt bra EM. Man har nu slagit stornationer som Kroatien och Danmark. Man var stora underdogs mot både Kroatien och Danmark, men lyckades på imponerande sätt ändå vinna matcherna. Matchen mot Kroatien var allt mer övertygande. Sverige spelade ett bättre spel genom hela matchen och kunde vinna kontrollerat. Matchen mot Danmark var lite åt det andra hållet. Sverige hade övertaget i större delen av matchen, men de sista fem minuterna var en riktig rysare. Man hade vid ett tillfälle 5 bollar upp mot Danmark, varpå expertkommentatorn Claes ropar ut att matchen är avgjord. Tiden går långsamt och svenskarna tappar fokus.

Danmark återhämtar sig och kan ta ikapp både ett, två, tre och fyra mål. Med 30 sekunder kvar har Sverige bollinnehav, men efter ett misslyckat avslut kan Danmark erövra bollen och göra ett kvitteringsmål med en ynka sekund kvar. En sekund av 60 minuter, det var en stor besvikelse och det tunga målet syntes tydligt i de svenska spelarna.

Väl i förlängningen hade det svenska laget övertaget. Man spelade bra och kontrollerat och kunde gå upp i ledning. Med 30 sekunder kvar i förlängningsspelet går Sverige upp i en tvåmåls-ledning och matchen är avgjord. Stort jubel, men nu väntar en kanske än större uppgift i att besegra Spanien. Med tanke på de prestationer vi stått för, när vi faktiskt har haft flera viktiga avbräck i truppen, så är det här ett lag som kan göra det igen och igen. Spanien är absolut inget omöjligt motstånd!

Spela på EM-finalen via betting

Söker du de bästa oddsen och spelen på matchen? De hittar du här. Spanien är av förklarliga skäl favoriter till att vinna matchen, men vad gör det? Bättre odds för Sverige att vinna och således högre avkastning om de lyckas med ytterligare en bragd.

Det bästa oddset för Sverige att vinna har spelbolaget bwin, som erbjuder dig hela 3.10 i odds på att Sverige vinner EM-final. Detta baseras på att de vinner under ordinarie tid. Om du å andra sidan tror att Spanien vinner på ordinarie tid så har Unibet det bästa oddset. De ger dig 1.74 i odds på spansk vinst.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 250 kr VisitReview
2 200 % upp till 2 000 kr VisitReview

Hämta en bonus hos något utav spelbolagen och placera ditt spel redan idag!