Aubameyang målskytt direkt för Arsenal

Arsenal bröt den negativa sviten när man besegrade Everton med solklara 5-1. Det var en fröjd att se detta Arsenal som verkligen ser ut att ha något spännande på gång.

Aubameyang målskytt för Arsenal

Det ryktades länge, och länge… Sedan var Aubameyang äntligen klar för Arsenal. Det var länge ovisst och när han startade i sista matchen mot Dortmund var det många Arsenal-angängar som anade viss oro. Det blev till slut en affär och stjärnan anlände till klubben. Ganska direkt blev han också uttagen i matchtruppen, där han gjorde avtryck omedelbart.

Redan i debuten gjorde han alltså ett av Arsenals fem mål. Det var en show signerad Ramsey, som gjorde hattrick, men mycket arbete låg även Mikhitaryan och Aubameyang bakom. De visade upp ett fantastiskt anfallsspel som vi sannolikt kommer få se mer av under säsongen. De har fått in två spelare som verkligen är lämpade för den här typen av spel, det vill säga att passa mycket och bidra med ett ”tick-tack”-anfallsspel.

Arsenal fortsatt sexa i tabellen

Det är dock inte frid och fröjd efter vinsten mot Everton. Laget ligger på en sjätte plats och har mycket kvar att ta ikapp. De har självklart en trupp som kan ta sig tillbaka, men med såpass hård konkurrens som det är i år, så står inget säkert vad gäller Champions League-placering. Arsenal har under många, många år varit ett lag som tagit sig till Champions League, men under fjolåret blev det ingen lycka och verkar inte heller bli så i år.

Hur tror du Arsenal placerar sig i ligan i år? Kan Aubameyang och co börja producera och ta dem längre upp i tabellen? Det finns mängder av spel att välja på i området, både för Arsenal specifikt, men även Premier League i övrigt. Ta del av en väl vald odds bonus och placera antingen ett spel på en Premier League-match eller på ett långtidsspel för hur du tror utfallet kan bli.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 200 kr free bet VisitReview
5 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
6 Ingen bonus just nu VisitReview