Aubameyang målskytt direkt för Arsenal

Arsenal bröt den negativa sviten när man besegrade Everton med solklara 5-1. Det var en fröjd att se detta Arsenal som verkligen ser ut att ha något spännande på gång.

Aubameyang målskytt för Arsenal

Det ryktades länge, och länge… Sedan var Aubameyang äntligen klar för Arsenal. Det var länge ovisst och när han startade i sista matchen mot Dortmund var det många Arsenal-angängar som anade viss oro. Det blev till slut en affär och stjärnan anlände till klubben. Ganska direkt blev han också uttagen i matchtruppen, där han gjorde avtryck omedelbart.

Redan i debuten gjorde han alltså ett av Arsenals fem mål. Det var en show signerad Ramsey, som gjorde hattrick, men mycket arbete låg även Mikhitaryan och Aubameyang bakom. De visade upp ett fantastiskt anfallsspel som vi sannolikt kommer få se mer av under säsongen. De har fått in två spelare som verkligen är lämpade för den här typen av spel, det vill säga att passa mycket och bidra med ett ”tick-tack”-anfallsspel.

Arsenal fortsatt sexa i tabellen

Det är dock inte frid och fröjd efter vinsten mot Everton. Laget ligger på en sjätte plats och har mycket kvar att ta ikapp. De har självklart en trupp som kan ta sig tillbaka, men med såpass hård konkurrens som det är i år, så står inget säkert vad gäller Champions League-placering. Arsenal har under många, många år varit ett lag som tagit sig till Champions League, men under fjolåret blev det ingen lycka och verkar inte heller bli så i år.

Hur tror du Arsenal placerar sig i ligan i år? Kan Aubameyang och co börja producera och ta dem längre upp i tabellen? Det finns mängder av spel att välja på i området, både för Arsenal specifikt, men även Premier League i övrigt. Ta del av en väl vald odds bonus och placera antingen ett spel på en Premier League-match eller på ett långtidsspel för hur du tror utfallet kan bli.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Krav 12x (Min. odds: 1.80)
Ange bonuskod 18KBET
Recension 1 000 kr välkomstbonus HämtaRecension
2 100 % upp till 1 200 kr
Krav 8x (Min. odds: 1.80)
Ange bonuskod RRSODDS24
Recension 1 200 kr insättningsbonus HämtaRecension
3 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 10x bonus + insats
Lägsta odds: 1.80
Recension 1 000 kr insättningsbonus HämtaRecension
4 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet HämtaRecension
5 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus HämtaRecension
6 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu HämtaRecension