Åttondelsfinal i Champions League bästa odds

Alla fotbollsälskare har väntat länge på denna vecka. Det är äntligen dags för Champions League-slutspel och nedan redogör vi för TV-tider, bästa odds, schema och övrig information.

Åttondelsfinal i Champions League 13/2

Den 13 februari drar åttondelsfinalerna av Champions League igång. Vi börjar närma oss slutskedet och det är nu det verkligen är upp till bevis för vilka lag som är starka nog och ej. Inledningsvis har vi en match där vi kan förvänta oss en promenadseger för Manchester City, som gästar Basel på bortaplan. Det är vad förhandsstatistiken säger, men vi alla vet att i fotboll så kan allting hända. Framförallt när ett lag har hemmaplan och stort stöd från läktarhåll. Man skall därför inte utesluta en skräll från Basel i detta möte.

Det andra mötet är desto mer jämnt på förhand. Det är matchen mellan Juventus och Tottenham. De sistnämnda gör en bra säsong och har vuxit sig starkare för var säsong som går. Nu är man med och krigar på allvar ute i Champions League och man har goda förutsättningar för att göra ett bra jobb här. Det är mot de bästa lagen man brukar göra sina bästa matcher, åtminstone i Premier League. Det återstår nu att se hur pass väl man kan hantera en toppklubb som Juventus på bortaplan.

Bästa odds för Champions League 13/2

De bästa oddsen för omgången den 13 februari är följande:

Vi kan alltså se att Manchester City har väldigt lågt odds, där deras prestationer i Premier League ligger till grund för detta. De har dominerat den inhemska ligan, som för vissa anses vara världens tuffaste liga, därav är det inget konstigt i att man är storfavoriter mot ett lag som Basel.

Gällande Juventus och Tottenham så är det desto jämnare oddsfördelning. Dock är det hemmalaget som är störst favoriter till att vinna, men här kan man verkligen hitta bra värde i spel, där man exempelvis kan spela på X2 om man tror att Tottenham åtminstone får med sig ett oavgjort resultat. Även ett spel som Juventus DNB kan funka för vissa, även om oddset blir något lägre än raka ettan.

Hur kommer du spela på matcherna? Om du är intresserad av att spela på matcherna och samtidigt ta del av en odds bonus, så har vi de bästa alternativen för dig. Antingen går du till vår startsida, där vi har gjort en total sammanställning över de bästa odds bonusar som finns på marknaden. Annars kan du även kolla i nedan tabell, där vi listar de spelbolag vi anser vara lämpade, med bra odds och odds bonusar inför Champions League-slutspelet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 krT & C Apply VisitReview
6 200 kr free bet VisitReview
7 100 % upp till 1 000 kr VisitReview