Vinnarodds Wimbledon

Snart är det dags för den anrika turneringen och årets andra grand slam turnering Wimbledon. Turneringen går i vanlig ordning av stapeln i London och vi har listat oddsen inför turneringen. Om du känner att du har en bra aning om vem som kommer vinna turneringen kan betssons erbjudande om ett helt riskfritt spel upp till 1 000 kr vara något för dig. Om du exempelvis tror att Andy Murray kan försvara titeln ger detta 3.75 i odds på betsson – förlorar du får du pengarna tillbaka som du kan ta ut direkt igen om du så önskar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview

I punktlistan här under framgår betssons erbjudande av odds på ”the big four” att vinna Wimbledon. Årets turnering är förhållandevis oviss och oddsen är därmed ganska höga på samtliga av dessa spelare. Turneringen spelas som bekant på gräs vilket gör det kanske ännu svårare att förutspå. Andy Murray och Roger Federer är generellt de spelare av topp 4 som gynnas mest av underlaget – men räcker deras form till att kunna ta hem titeln? Det är frågan. Djokovic har en liten dipp formmässigt och den spelare som kanske har bäst form, Nadal, trivs generellt inte jättebra på gräsunderlaget.

  • Andy Murray (3.75)
  • Roger Federer (3.75)
  • Rafael Nadal (5.50)
  • Novak Djokovic (6.00)

De senaste åren har det varit väldigt sällsynt att någon annan än ovan nämnda fyra stjärnspelare vunnit en grand slam titel. Om du tror på en skräll är det troligtvis någon av nedanstående som lyckas ta hem titeln – kanske är det Raonic tur för en grand slam med sin fina serve?

Oavsett kan vi se fram emot en riktigt rolig turnering och med hjälp av betssons erbjudande enligt ovan, som du tar del av genom att klicka på knappen här uppe, kan du höja spänning ännu mer vilket du som sagt kan göra helt riskfritt.

Låt bäste man vinna!