Valet 2018 – odds på största parti

Letar du efter de bästa oddsen på Riksdagsvalet 2018? Vi har gått igenom spelbolagens odds och listar här oddsförutsättningarna inför valet 2018.

  • Socialdemokraterna – 1.85
  • Sverigedemokraterna – 2.00
  • Moderaterna – 9.00
  • Centerpartiet – 76.00
Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview

Hade man för några år sedan sagt att Sverigedemokraterna bara hade stått i 2.00 i odds på att få flest röster i Riksdagsvalet 2018 hade folk nog inte trott man var riktigt klok. Vi lägger ingen värdering i politik på denna sida utan kan bara konstatera att den politiska kartan ser helt annorlunda ut idag gentemot hur det såg ut för några år sedan.

Som framgår ovan tror oddssättarna fortfarande att Socialdemokraterna kommer bli det största partiet. Efter Moderaternas kräftgång den senaste tiden erbjuds hela 9.00 i odds på att Moderaterna får flest röster. Kanske kan Batras efterträdare göra succé och höja partiet i opinionen? Det återstår att se. Helt klart är dock att det av allt att döma kommer bli ett spännande val 2018 och om du känner att du har en bra aning om hur det kommer sluta finns det förutom ovanstående odds även en hel del annat att spela på valet hos Unibet.