Trav: Bästa odds för Bollnästravet 16/9

Det är dags för trav i Bollnäs, som av många anses vara en fantastisk tillställning. Flera travlopp äger rum under September – här redogör vi för hur du hittar de bästa oddsen gällande Bollnästravet den 16 september.

Är du intresserad av spel på trav? Då har du kommit rätt. ATG har ett lagalt monopol för spel på trav i Sverige, men på senare tid har det tillkommit en rad spelbolag som driver sin verksamhet genom andra EU-länder, som också erbjuder odds och spel på travlopp. Dessa spelbolag är helt klart att föredra, då man inte bara får mycket bättre odds, utan att också kunna ta del av fördelaktiga spelbonusar.

Nedan listar vi spelbolag som erbjuder grymma odds och spelbonusar inför Bollnästravet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview
2 100 % upp till 500 kr VisitReview
3 VisitReview

Spelbonus och bästa odds för Bollnäs trav 2017

Trav blir en allt mer populär sport och vi ser ett ökat intresse när det kommer till betting. När spelbolagen tar tag i saken, så blir det genast mer fördelaktigt. Konkurrens är alltid bra för slutkunden, och när det då finns ett monopol, där endast ATG får erbjuda spel enligt svensk lag, så blir det begränsat. Att spela via ovan spelbolag är självklart inte olagligt, utan spelbolagen har bedrivit sina verksamheter i Sverige under väldigt lång tid. Skillnaden idag är att marknaden för odds och betting på trav har ökat.

Klicka dig in på någon utav ovan spelbolag för att erhålla din bonus och placera dina spel på trav idag.