Tottenham vann stekheta derbyt mot Arsenal

Tottenham tog emot Arsenal på Wembley i en match som kan ha varit väldigt avgörande för säsongens utfall för de båda lagen. Arsenal räckte inte till och halkade efter än mer i tabellen.

Hög rivalitet mellan Tottenham och Arsenal

Tottenham har vuxit sig allt större på senare år. Man har gjort det under fantastisk ledning av Pochettino, som fortsätter att leda laget mot större framgångar. Det var tidigare en förhållandevis medioker klubb, men som nu är med och utmanar om de absoluta topp-placeringarna och även vidare ute i Europa. Rivaliteten består dock mellan Tottenham och Arsenal, något som vi fick bevittna under lördagens match.

Det var en mållös första halvlek, med några bra chanser åt båda håll. Dock inget riktigt farligt och Tottenham hade stora bekymmer med att få in vassa inlägg mot Harry Kane. Till slut trillade dock inspelen in desto bättre och man skapade allt bättre målchanser. Samtidigt hade Arsenal stora problem med att komma fram i den sista tredjedelen, där många misstag var avgörande. Özil var relativt osynlig under större delen av matchen och Mikhitaryan spelade inte heller sin bästa fotboll. Många inspel och inlägg gick förlorade, vilket också hade en stark påverkan på Aubameyang, som är direkt beroende av bra passningar i djupet.

Harry Kane avgjorde i andra halvlek

Ganska omgående i den andra halvlek så var en viss Harry Kane där igen. Han gör mål på mål och kunde nu göra ett direkt avgörande mål mot rivalen Arsenal. Den 49:e minuten kom målet och därefter var det relativt stängt. Med ynka ett skott på mål från bortalaget så kom man inte särskilt nära en kvittering under matchen.

Vinsten för hemmalaget innebar att man kommer upp på en tredje plats i tabellen, medan Arsenal ligger kvar som sexa. Det är nu många poäng upp, och med tanke på konkurrensen blir det väldigt tufft för Wenger att ta ikapp det avståndet, även om han har fått in två riktigt bra värvningar i januari-fönstret.

Vill du placera ett spel via odds och betting på Premier League? Då kan vi rekommendera dig att erhålla någon utav nedan odds bonusar. Samtliga av dessa är väl anpassade efter ligan och alla spelbolag erbjuder ett massivt utbud av matcher och marknader för odds på Premier League.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet HämtaRecension
2 500 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 500 kr välkomstbonus HämtaRecension
3 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu HämtaRecension
4 100 % upp till 1 000 kr
Krav 12x (Min. odds: 1.80)
Ange bonuskod 18KBET
Recension 1 000 kr välkomstbonus HämtaRecension
5 250 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
På ditt första mobilspel
Recension 250 kr riskfritt spel HämtaRecension
6 1 000 kr free bet
Omsättningskrav: 1x gratisspel
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 000 kr free bet HämtaRecension
7 100 % upp till 1 200 kr
Krav 8x (Min. odds: 1.80)
Ange bonuskod RRSODDS24
Recension 1 200 kr insättningsbonus HämtaRecension