Tips och analys: Man Utd – Southampton

Åter dags för hemmamatch för Manchester United. Man åkte på ett oerhört tungt bakslag både mot Leicester och Burnley senast på hemmaplan. Två matcher man verkligen skulle vunnit, men där man inte räckte till. Nu är pressen för Mourinho och hans mannar enorm – kan de hantera Southampton annorlunda?

Speltips och analys inför Man United – Southampton

Manchester United har en väldigt tung månad bakom sig. Deras spel kommer inte upp i nivå och man har släppt in alldeles för enkla mål bakåt. Detta United, som skall vara duktiga på fasta situationer, har nu släppt in flera sådana mål och man måste göra stora förändringar. Det är tydligt att Mourinho inte alls är säker på hur han skall spela sina spelare. Vi ser att Lindelöf får spela var och varannan match, men det blir ingen kontinuitet i spelet. Mot Burnley var det likadant, Lindelöf fick sitta på bänken, men hans ersättare spelade oerhört svajigt och försvaret var direkt skyldiga till båda målen.

Vi anser att Lindelöf är ett bättre alternativ för United i dagsläget. Man har problem med fasta situationer, där just Victor är ett väldigt bra alternativ. I kombination med detta så har man även problem med mål framåt. Zlatan och Lukaku fick chans tillsammans från start mot Burnley, men det hjälpte föga. Man fick inte alls till något samarbete och frågan är nu om Zlatan kommer få chans från start igen på länge? Sannolikt inte med tanke på de prestationer han mäktat med på sistone.

Southampton har även de en väldigt tung period bakom sig. Man spelade svagt mot Tottenham och förlorade med hela 5-2. Dessa siffror hade kunnat skrivas än fler, och det var mer ett slarvigt Tottenham än ett bra Southampton som var orasak till de båda målen bakåt.

Manchester United måste visa upp sin bästa sida

Nu, när pressen är total, så MÅSTE Manchester United visa upp ett bra spel. Det finns inget som helst utrymme för misstag, för då kan vi helt klart räkna med att Mourinhos dagar blir allt mer lätträknade. Det är för tidigt att säga nu, men det riktas hård kritik från media i dagsläget, och ett till fiasko vore förödande.

Vi ser att Manchester United bör steppa upp här. De har i grunden ett bra försvar och bör kunna få ordning på sina mannar bakåt mot ett svagt Southampton. Dagens spel blir att båda lagen inte gör mål, men ett hett alternativ kan också vara United att vinna och hålla nollan.

  • Datum och tid: 2017-12-30
  • Liga: Premier League
  • Match: Manchester United – Southampton
  • Spel: BLGM: Nej
  • Odds: 1.80 @ Comeon!
Rank Casino Bonus Rating Visit
1 400 % upp till 400 kr VisitReview