Svenska betting sidor och bonusar

Vi redogör för svenska betting sidor för dig som söker efter en ny odds bonus. Vissa känner sig något osäkra i att spela hos utländska aktörer. Det kan ibland vara befogat, men behöver absolut inte finnas någon större risk bara för de inte är svenskar. Vi har gjort en sammanställning över svenska spelbolag med bra odds bonusar, som du fritt kan välja mellan.

Svenska odds- och betting sidor

I dagsläget råder det monopol för odds och betting i Sverige. Dock inte länge till. Under 2019 kommer den svenska spelmarknaden att regleras, vilket innebär att det inte längre kommer vara monopol. På grund av detta så kan inga spelbolag verka i Sverige, även om det är svenska grundare som har främst inriktning på den svenska marknaden. De allra flesta spelbolag bedrivs med spellicens på Malta, så även om vi redogör för svenska spelbolag, så har de sin licens utomlands.

Det kan ibland kännas extra tryggt att spela hos svenska aktörer, då man lättare kan kommunicera med deras kundtjänst och att man känner sig bekväm med deras svenska rötter och värderingar. Däremot behöver man inte bli avskräckt från att spela hos utländska spelbolag, som kan vara minst lika bra, om inte bättre, än svenska spelbolag.

Klicka dig vidare vår tabell över svenska spelbolag här och läs mer. Välj fritt mellan samtliga odds bonusar som vi redogör för i tabellen. Alla odds bonusar är granskade av oss på redaktionen. Vi skriver en utförlig recension för respektive bonus, som du kan läsa mer om här.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
2 200 kr free bet VisitReview
3 100 kr riskfritt spel VisitReview