Speltips Newcastle – Manchester City 27/12

Det har väl inte undgått någon att Manchester Cityt total-dominerar Premier League i år. Med deras facit och briljanta form, så kommer de sannolikt fortsätta skriva på denna framgångssaga.

Speltips för Newcastle – Manchester City

Newcastle har inte gjort någon direkt succé i år. Framförallt inte sett till deras senaste matcher. Lyckligtvis fick de med sig tre poäng senast mot West Ham. Man vann på bortaplan med 3-2 vilket bröt en förhållandevis lång negativ trend. De behövde poängen för att stärka självförtroendet och för att kunna undvika placeringar kring nedflyttningsstrecket. De väntar fortsatt på investerare för att kunna göra mer kraftfulla inköp i form av spelare. Det är inget klart än, men visst ser det ljusare ut nu mot tidigare.

Manchester City fortsätter sin makalösa form. De har nu 18 vinster och en oavgjord av 19 spelade matcher. De är därmed obesegrade och de briljerar i match efter match. Senast tog man emot Bournemouth på hemmaplan och det blev än en gång en promenadseger, denna gången med 4-0. De ser i stort sett ohotade ut mot samtliga lag i ligan. Inte ens Tottenham hade något att säga till om, utan de fick stryk med hela 4-1.

Nu gästar man ett lag i den nedre delen av tabellen och vi gissar på storvinst ännu en gång.

  • Datum och tid: 2017-12-27
  • Liga: Premier League
  • Match: Newcastle – Manchester City
  • Spel: City -1.5
  • Odds: 1.66 @ Unibet
Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview