Speltips Arsenal – Everton 3/2

Arsenal har gjort ett par fina värvningar. Vad som återstår att se är om de får börja spela i Premier League redan nu, eller om vi får avvakta deras intåg i klubben. Hur som helst bedöms chanserna som väldigt goda att besegra Everton på hemmaplan.

Speltips och analys Arsenal – Everton

Arsene Wenger har länge varit ifrågasatt gällande situationen i klubben. Det har varit mycket snack om varför han inte plockar in flera stora spelarnamn, vilket har besvarats nu med ett par fina värvningar. Man har förvisso förlorat Alexis Sanchez till Manchester United, men man fick i utbyte Mkhitaryan, som tidigare tillhörde Manchester United. Han har inte gjort någon succé i United, men har samtidigt en enorm potential till att vara en fantastisk fotbollsspelare. Inte nog med det så har man även värvat in Aubameyang från Dortmund, som vi alla vet gör mängder av mål.

Bundesliga och Premier League skiljer sig väldigt mycket åt, men samtidigt har han visat på enorma kvalitéer som målskytt, och kan sannolikt springa ifrån backlinje efter backlinje och rada upp mål även i en tuff liga som Premier League. Mkhitaryan kommer säkerligen spela matchen, men vissa tränare vill att sina spelare skall anpassas till en ny liga innan man startar. Har Wenger tiden för att göra det, eller hoppas man på ett direkt tillskott för att rädda upp situationen i ligan?

Oavsett om Aubameyang spelar eller inte, så är Arsenal stora favoriter att vinna matchen, med all rätt. Man kommer med ny energi inför sina hemmafans på Emirates Stadium, som bör räcka väldigt långt. Oddset för rak vinst är för lågt, men vi kan utan vidare gardera oss till -1,25 som betalar desto bättre.

  • Liga: Premier League
  • Datum: 2018-02-03
  • Tid: 18:30
  • Spel: Arsenal -1,25
  • Odds: 1.70
  • Spelbolag: comeon!
  • Rank Casino Bonus Rating Visit
    1 400 % upp till 400 kr VisitReview