Skyttekung Premier League odds 2017/2018

Vill spela spela på vem som blir skyttekung i Premier League säsongen 2017/2018, såhär efter ett par omgångar in i säsongen? Vi redogör för oddsen just nu.

  • Romelu Lukaku, Manchester United – 3.20
  • Harry Kanem Tottenham – 5.00
  • Sergio Agüero, Manchester City – 7.00
  • Gabriel Jesus, Manchester City – 11.00
  • Alexandre Lacazette, Arsenal – 11.00
  • Alvaro Morata, Chelsea – 11.00

Oddsen som redovisas ovan kommer från Unibet som har Sveriges kanske bästa och flest odds för spel på fotboll och Premier League. Som ny kund hos Unibet får du 200 % insättningsbonus – sätt in 500 kr och spela för 1 500 kr om du registrerar dig här.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview

Skytteligavinnare PL – läget just nu

Som framgår av punktlistan ovan är Manchester Uniteds Lukaku favorit att vinna skytteligan vilket kanske inte är så oväntat med tanke på hans målskörd i de första två matcherna, i kombination med hur Uniteds spel sett ut i övrigt. Kanske kommer man på allvar kunna utmana om titeln i år? Oddsmässigt tror spelbolaget efter det att det är störst chans att antingen Tottenhams Harry Kane eller Manchester Citys Sergio Agüero vinner skytteligan av Premier League säsongen 2017/2018.

Nu när vi sett alla lagen i inledningen av engelska ligan kanske du känner att du fått en tillräcklig indikation på vem som faktiskt kommer göra flest mål i år. I så fall kan du med fördel använda dig av Unibet som spelbolag som också erbjuder bra livestreaming och stora utbud av odds på Premier League matcher.

För dig som inte är så insatt i fotboll menas med skyttekung den spelare som kommer göra flest mål efter att alla matcher spelats och säsongen är slut. Det kan vara svårt att sia om det redan i ett tidigt skede men faktum är att spelbolagen ofta ligger rätt i vilka spelare som kommer göra upp om titeln som skyttekung, det är därför ingen vågad gissning att det kommer vara någon av de spelare som nämns ovan som faktiskt står på flest gjorda mål i Premier League efter säsongens slut.