Riskfria spelbonusar och gratisspel

Spelbonusar kan vara olika utformade. Riskfria spel och gratisspel är några av de bästa varianterna. Här hämtar du riktigt bra insättningsbonusar, riskfria spel och gratisspel bland marknadens bästa spelbolag. Klicka dig vidare till den spelbonus som passar dig allra bäst!

Spelbonusar med riskfritt spel och gratisspel

Riskfria spel och gratisspel är något vi i allra högsta grad rekommenderar att ta del av. Framförallt när det inte innefattar några krångliga omsättningskrav. I regel är det allt som oftast omsättningskrav inräknade när det kommer till riskfria spel och gratisspel. De brukar däremot inte vara särskilt krångliga, men än dock omsättningskrav. Detta är något man får räkna med när man tar del av en spelbonus, för visst kan inte spelbolagen dela ut gratis pengar utan några som helst motkrav från sina kunder.

Ett riskfritt spel brukar i regel vara att man sätter in ett belopp, placerar dito på en valfri match och vid förlust så får man tillbaka pengarna. Ett exempel på omsättningskrav för detta kan då vara att om man får pengarna tillbaka, så skall dessa omsättas en gång innan de är giltiga för uttag. Det finns dock spelbolag som erbjuder riskfria spel helt utan omsättningskrav, så håll utkik för dessa. Ett spelbolag som gör det är Betsson, som låter dig placera ett spel på hela 1 000 kr och vid förlust så får du tillbaka varenda krona. Dessa pengar kan du sedermera plocka ut till ditt bankkonto igen.

Ta del av någon utav spelbonusarna i nedan lista och börja spela på din favoritsport redan idag!

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
2 450 kr riskfritt spel VisitReview
3 VisitReview
4 VisitReview
5 200 kr riskfritt spel VisitReview