Ökade fotbolls odds hos Unibet

Nu kan du ta chansen att öka dina fotbolls odds hos Unibet. Detta gör du genom att placera en tripps, fyrling, femling eller om du vill placera fler matcher på din kupong. Beroende på hur många matcher du lägger till, får du olika hög procentuell ökning av ditt odds.

Öka dina odds på fotboll hos Unibet

Unibet är ett av de ledande spelbolagen, som också förmedlar det kanske bästa utbudet av fotboll, ofta till marknadens bästa odds. Unibet nöjer sig inte med det, de vill ge dig allt högre odds och du kan nu själv påverka med hur mycket genom att placera kombinationsspel på fotboll. Om du placerar en trippel erhåller du en ökning om 10 %, om du placerar en fyrling får du hela 20 % och med en femling kan du öka oddsen med hela 30 %.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview

När man placerar ett kombinationsspel så som en trippel, fyrling eller femling så får man generellt höga odds per automatik, men nu får du alltså desto högre odds. Att ta del av detta erbjudande är väldigt enkelt och du behöver bara klicka i rutan om kampanjen i din spelkupong. Den kommer finnas synlig direkt i din kupong-ruta och du väljer själv om du vill aktivera bonusen eller ej. Så här gör du:

Detta erbjudande gäller endast på fotboll mellan fredag och söndag, varje vecka.