Odds erbjudanden 2017

Vid tillfälle av betting är det viktigt att ha de rätta förutsättningarna för att få så hög avkastning som möjligt. Det finns bra komplement för detta, som erbjuds av spelbolagen. Genom att ta vara på de odds bonusar som erbjuds, så får man mer kapital att röra sig med som sedermera kan resultera i högre vinster och således en stabilare och högre spelkassa. De flesta spelbolagen har olika odds erbjudanden som skiljer sig en aning, men det finns en riktlinje för diverse odds erbjudanden som spelbolagen följer.

Det vanligaste odds erbjudandet är att man får en procentuell ökning av det insatta beloppet, även kallat insättningsbonus, eller välkomstbonus. Ett sådant erbjudande är det bästa för långsiktigt spel, där syftet är att över tid omsätta bonusbeloppet och således få det erhållna bonusbeloppet tillgängligt för uttag. Dessa odds erbjudanden kräver emellertid att man investerar egna pengar, dock valfritt hur mycket upp till ett maximalt belopp. Ett exempel kan vara 100 % ökning upp till 1 000 kr, vilket innebär att insättningen om 1 000 kr dubblas och man har 2 000 kr att spela för.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1

Recension HämtaRecension
2 Upp till 500 kr extra
Inga omsättningskrav
Recension 500 kr extra HämtaRecension
3 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus just nu HämtaRecension
4 25 % upp till 2 000 kr
Krav: 3x (min odds 1.50)
Ange bonuskod: start2000
Recension 2 000 kr insättningsbonus HämtaRecension

Övriga odds erbjudanden kan vara riskfria spel, där innebörden av detta erbjudande är att man vid förlust erhåller motsvarande belopp i form av ett riskfritt spel. Man får då två chanser för vinst av det insatta kapitalet, vilket gör chanserna till vinst på ett utav spelen högre. Notera dock att i de flesta fallen av riskfria spel, så skall vinsten av ett riskfritt spel omsättas ett antal gånger. Det första spelet, placerat med egna pengar, påverkas dock inte av några omsättningskrav eller dylikt. Läs mer om hur riskfria spel funkar här.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel HämtaRecension
2 450 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Gäller på befairs spelbörs
Recension 450 kr riskfritt spel HämtaRecension
3 400 kr free bets
När du sätter in minst 1 000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 400 kr free bets HämtaRecension
4 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel HämtaRecension

Ett tredje odds erbjudande kan vara gratisspel, eller free bets. Det innebär att man i vissa fall direkt får pengar av spelbolagen att spela för – helt utan krav. I dessa fall tar dock omsättningskraven vid efter vunnet spel, där vinsten behöver omsättas ett x antal gånger. Oavsett om det innebär omsättningskrav eller inte, så har man absolut ingenting att förlora genom att ta vara på en sådan bonus. Man ges helt gratis chansen till att vinna pengar, utan att investera eget kapital. Det är den kanske bästa bonusformen för den som inte vill satsa mycket pengar, men som ändå vill ha chansen att vinna på sikt. Med tålamod och eftertanke inför sina placerade spel, så kan ett gratisspel om 50 kr resultera i en stor spelkassa.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 50 kr free bet
50 kr utan insättningskrav
Recension 50 kr utan insättningskrav HämtaRecension
2 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet HämtaRecension