Odds bonuskoder 2017

Letar du efter aktuella bonuskoder för odds bonusar 2017? Vi har listan för dig. Med bonuskod avses en specifik kod som du i samband med att du registrerar ett konto hos spelbolaget behöver ange för att ta del av en särskild bonus. Ofta behöver du alltså ange denna redan när du registrerar ditt konto för att kunna utnyttja just denna bonusen.

Bonuskoder var väldigt vanligt förr i tiden men är inte lika vanligt längre. Det finns dock många utländska spelbolag som vänder sig gentemot svenska spelare som fortfarande kräver att man anger bonuskod i samband med att du skapar ditt konto för att utnyttja en bonus.

I listan nedan finner du ett antal aktuella bonuskoder under juni 2017.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
2 1 000 kr free bet VisitReview
3 100 % upp till 200 € VisitReview
4 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
5 100 % upp till 200 € VisitReview
6 50 % upp till 500 kr VisitReview
7 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
8 100 % upp till 500 kr VisitReview

Varför används bonuskoder?

Bonuskoder används framför allt fortfarande för att kunna särskilja olika bonuserbjudanden. Exempelvis kan ett spelbolag ha flera olika erbjudanden som du som kund kan ta del av och för att du ska kunna ta del av den bonus som passar dig bäst behövs en kod som särskiljer denna bonus från någon av de andra erbjudanden spelbolaget i fråga tillhandahåller.

Odds bonusar utan krav på bonuskod

Utöver ovantående bonusar finns det mängder med spelbolaget som erbjuder odds bonusar men där det inte finns något krav att ange en bonuskod. Om du letar efter dessa rekommenderar vi att ni går till vår sammanställning över insättningsbonusar, riskfritt spel och free bets och mobilbonusar beroende på vilken sorts bonus du är ute efter. Vi har nämligen gjort en genomgång av alla spelbolag och deras erbjudanden och recenserat dessa. Kolla gärna in alla bonusar vi redogör för och ta del av bonus som du vill utöka din spelkassa med under sommaren 2017.

Kontakta oss gärna på info@oddsbonus24.se om du har några funderingar om en särskild bonus i våra sammanställningar.