Nya oddbonusar från Bethard Group 2017

Under 2017 har två nya, riktigt bra bettingsidor med en stark ägare i ryggen slagit upp portarna och där du som ny spelare kan ta del av två fina insättningsbonusar. För dig som letar efter nya oddsbonusar kan detta vara värt att titta närmare på.

Ägarna bakom Bethard slår på stortrumman och satsar verkligen på att erbjuda bra spelalternativ för svenska spelare. Under året har man öppnat upp två nya bettingsidor i form av Oddsautomaten och Sverigekronan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
2 Ingen bonus just nu VisitReview

Som framgår av tabellen ovan kan du alltså på de båda sidorna få 1 000 kr respektive 1 250 kr i bonus vilket motsvarar insättningsbonusar om 100 % respektive 125 % av insatt belopp. Omsättningskraven är desamma på båda sidorna, nämligen 14 gånger bonusbeloppet och för att dina spel ska räknas som omsättning behöver spelen du lägga uppgå till minst 2.00.

Öka din spelkassa genom nya oddsbonusar

Att utnyttja spelbolagens oddsbonusar är ett bra alternativ för dig som snabbt vill få ihop en större spelkassa. Kom dock ihåg att alltid beakta vilka omsättningskrav som gäller och försök inte att på snabbast möjliga sätt spela dig igenom kraven för dina nya oddsbonusar. Spela lugnt, eftertänksamt och välj noggrant dina spela så har du en bra chans att lyckas spela dig igenom omsättningsvillkoren.

Hos oss kan du alltid läsa om vilka omsättningsvillkor som gäller för nya oddsbonusar, exempelvis enligt ovan för Sverigekronan och Oddsautomaten. Bethard, som i enlighet med vad vi beskrivit ovan ligger bakom dessa två sidor, är ett mycket seriöst spelbolag och därmed behöver du inte oroa dig över att dessa sidor inte skulle vara seriösa.