Sverigekronan – Oddsbonus och villkor

5 / 5

Ingen bonus just nu

Sverigekronan – Oddsbonus och villkor

  • Ingen bonus just nu

Fördelar

Nackdelar

Sverigekronan – Oddsbonus och villkor info

Namn Sverigekronan – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.sverigekronan.com

Sverigekronan Betting bonus och bonusvillkor

Sverigekronan erbjuder en otroligt bra välkomstbonus för alla deras nya spelare. Vid en först insättning har man möjlighet att erhålla 250 kr på den första insatta tusenlappen. De ökar alltså din insättning med 25%. Den minsta godkända insättningen för att ta del av bonusen är 100 kr, men passa på att ta del av den maximala bonusen när tillfället väl ges. Efter aktiverad bonus behöver man omsätta bonusbeloppet fjorton (14) gånger, till minimum 2,0 i odds, för att pengarna är godkända för uttag. Detta behöver även göras inom en tidsram om 30 dagar, innan eventuella bonusar och vinster annulleras. Det är en förmånlig bonus som ger ett väldigt snabbt tillskott i uppbyggnaden av en stabil spelkassa.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 1 000 kr
  • Din insättning matchas så du har 1 250 kr

 

Hämta bonus!

Sverigekronan recension

Söker du ett spelbolag som erbjuder mängder av sporter på såväl statiska som livespel till marknadens högsta odds har du kommit rätt. På Sverigekronan hittar du dagligen tusentals spel på både ”pre game” och på deras livesektion. De riktar in sig främst på svenska spelar, vilket också avspeglar just namnet på spelbolaget och därmed är fotboll och övriga stora sporter i Sverige deras huvudfokus. Bortsett från detta erbjuder de självklart mängder av marknader på utländska sporter och spel, för att göra spelupplevelsen till den absolut bästa. Deras design är utvecklad för att ge sken av ett riktigt kasino vilket gör att man känner sig hemma i miljön direkt från start. Deras funktioner och tjänster fungerar självklart lika bra på såväl dator som mobila enheter. Liveodds uppdateras oerhört snabbt och oddsen självklart är bland de högsta på marknaden.

Sverigekronan Insättningar och uttag

Sverigekronan marknadsför sig hårt med att vara snabbast i branschen. Det innefattar självklart också insättningar och uttag. I regel tar det inte mer än 10-15 minuter innan man får ett uttag godkänt, medan insättningar omgående sätts in på spelkontot. De erbjuder ett flertal alternativ för båda delarna, där de vanligaste alternativen som bekant är: Visa, Mastercard, Neteller, Paysafecard, Maestro med flera. För mer utförlig information om respektive metod går det utmärkt att surfa in på deras hemsida och läsa mer.

Sverigekronan Kundtjänst & Support

Även här siktar de på att vara snabbast i branschen. Deras livechat fungerar utmärkt och har en oerhört kort svarstid, där de besvarar alla tänkbara frågor man kan stöta på. Deras kundtjänst är bemannad mellan 09.00-01.00, men vid frågor ställda via mail (support@sverigekronan.com) så kan det ta upp till 24 timmar innan man får ett svar tillbaka. För direkt telefonkontakt med någon utav deras medarbetare ringer man på telefonnummer: 0770-175 800.

Sverigekronan Mobil

Sverigekronan har anpassat deras hemsida till samtliga enheter som deras kunder kan tänkas använda. Det innebär att om man har en smartphone eller surfplatta, oavsett operativsystem, så funkar det utmärkt och man kan alltid ta del av deras fulla utbud på samtliga enheter. Det här innebär att man ständigt har tillgång till all typ av action som Sverigekronan erbjuder, vart man än befinner sig.

Bonuskod Sverigekronan

Hos Sverigekronan krävs ingen kod för att aktivera din bonus.

Är spelvinster från Sverigekronan skattefria?

Sverigekronan drivs via sin spellicens på Malta, vilket gör dina spelvinster skattefria.

Skriv en kommentar