Ny uppgraderad mobilversion hos Betsson

Betsson har lanserat en ny mobilversion, som en del i deras satsning. De har en väldigt bra tjänst i övrigt, men har nu kommit med en snabbare och mer lättnavigerad mobilapplikation.

Betting hos Betsson via mobilen

Den rådande digitaliseringen innebär att allt fler spelbolag drar sig mot de mobila enheterna. Vi kunder ställer allt högre krav på tillgänglighet, och med tanke på att gemene man sitter mer framför mobilen än datorn, så är det viktigt att spelbolagen erbjuder bra mobilanpassade tjänster, eller än bättre mobilapplikationer. Det är flera spelbolag som lanserat riktigt bra mobilversioner, varför Betsson nu väljer att gå samma väg.

Deras nya mobilapplikation finns att ladda ned antingen via App store, eller Google play store. Den är fullt fungerande för såväl iOS som Android, vilket innefattas av diverse mobiler och surfplattor. Appen kostar självklart ingenting att ladda ned, utan du kan klicka hem den och direkt få tillgång till Betssons breda utbud. Här kan du spela på samtliga matcher som också finns i deras utbud på datorn. Du navigerar dig fram väldigt enkelt och vi får en visuell överblick om vart vi skall vända oss till ett specifikt spel eller marknad.

Vid val av spel hos Betsson rekommenderar vi också att du tar del av deras oddsbonus som erbjuds till alla nya kunder. Med denna bonus får du goda möjligheter för att kunna påverka ditt spelande mot en högre avkastning. Du får ett högre kapital direkt vid registrering, utan att behöva sätta in lika mycket av eget kapital. Klicka på nedan länk eller Betssons logotyp för att ta del av bonusen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview

Vill du veta mer kan du enkelt klicka här för att komma vidare till våra recensioner över samtliga spelbolag.