Ny live stream på Bethard

Letar du efter spelbolag som även tillhandahåller live stream? En glad nyhet är då att ett nytt spelbolag numera erbjuder sina kunder live stream på nätet, nämligen Bethard. Hos Bethard kan du se direktsänd sport genom streaming på flera av de populäraste evenemangen varje år.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Upp till 500 kr extra VisitReview

Bethard live streaming

Spelbolaget Bethard har sedan de lanserade sin sajt för ett par år sedan växt fram som ett av de främsta bettingsidorna som tillhandahåller odds för svenska spelare. Förutom att de har bra odds och ett stort utbud på flera marknader har de nu alltså också infört en live streaming sektion.

Hos Bethard kan du nu se på sport live från evenemang som Champions Hockey League och KHL inom hockey, tennis i världsklass, fotboll från tyska Bundesliga och spanska cupen och mängder av events från mindre sporter. Det kostar inget att titta på matcherna genom streaming, men det krävs att du har pengar på spelkontot.

Som framgår ovan får du som ny kund en fin insättningsbonus i form av 125 % upp till 1 250 kr. Detta innebär att du som gör en insättning om 1 000 kr får totalt 2 250 kr att spela för samtidigt som du nu också alltså får ta del av deras livestreamingutbud.