Måstematch för Chelsea mot Huddersfield

Chelsea förlorade derbyt borta mot West Ham och tappade därmed viktiga poäng i toppen. Nu riskerar man att halka efter ordentligt, och en vinst borta mot Huddersfield är ett måste. Kan de återhämta sig från förlusten och ta revansch direkt?

Viktiga poäng mellan Huddersfield och Chelsea

Chelsea spelar två raka bortamatcher och ställs nu mot nykomlingen Huddersfield. Det är en match man på förhand bara skall vinna, men laget har spelat bra i år och det är allt annat än en enkel bortamatch. Chelsea ligger just nu på en tredjeplats i tabellen, med sina 32 inspelade poäng. Strax över ligger Manchester United  och som etta i tabellen är Manchester City med hela 11 poängs försprång. Om man skall ha någon som helst chans att ta ikapp på serieettan framgent, så behöver man verkligen ta tre poäng här.

Det finns inget utrymme för något lag längre att göra misstag. Det enda som gäller är nu att ta så många poäng som möjligt och istället hoppas på att City gör misstagen. Som det ser ut nu så är försprånget för stort redan nu, men teoretiskt finns det självklart möjligheter.

Vill du spela på matchen mellan Huddersfield – Chelsea så kommer nedan de bästa oddsen och ett antal spelbolag du kan vända dig till. Dessa spelbolag erbjuder grymma oddsbonusar och bra odds för mängder av olika marknader och sporter.

Odds: 

Huddersfield: 9.00

Oavgjort: 4.75

Chelsea: 1.35

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 500 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 500 kr VisitReview
4 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview