Månadens spelbolag: Oktober 2017

Vi redogör för det spelbolag vi upplever göra bäst ifrån sig under respektive månad. Vi har nu kommit fram till Oktober månad, vilket innebär att vi gör en ny recension. Varför vi väljer ett spelbolag grundar sig inte enbart i hur deras bonusar ser ut, utan vi ser till helheten.

Månadens spelbolag i Oktober

För att bli månadens spelbolag här hos Oddsbonus24.se så finns det flera saker vi tar i beaktning. Vi ser till spelbolagets utbud, oddsbonus, odds, service, finanslösningar och mycket mer. Som bekant startas det frekvent nya spelbolag, men det är inte alla nya aktörer som håller en hög standard. Ofta kan man se oseriösa spelbolag tillkomma, men det finns guldkorn därute, som är värda att lyftas fram.

För att nya spelbolag skall kunna hävda sig på marknaden, där det redan nu är otroligt tuff konkurrens, så behöver man sticka ut. Det gäller att man kommer med något nytt och inte bara en traditionell betting-tjänst. Det finns alldeles för många aktörer på marknaden, vilket gör det tufft för nya bolag att överleva.

Ett relativt nytt spelbolag på marknaden, som kommer med ett nytänk och värderar deras kunder högst av allt, är Scandibet. Det ett spelbolag som utgår från den Skandinaviska marknaden, vilket får oss att känna oss trygga vid eventuella problem. Deras kundtjänst finns på svenska, medan sajten är översatt på fyra övriga språk. Utöver bra service erbjuder de en grym odds bonus som samtliga nya kunder kan ta del av.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu VisitReview