Dags för kvartsfinaler i Champions League

Champions League går i rask takt mot sitt slut. Vi har nu nått kvartsfinaler, där de allra bästa lagen kvarstår. Vi har sett många bra lag åka ur, men samtidigt se många av de bästa lagen nå sin högsta nivå som nu tagit dem hit. Det börjar dra ihop sig och nu börjar allvaret på riktigt.

Kvartsfinaler i Champions League 3/4

Under tisdagen och onsdagen spelas kvartsfinalerna i Champions League. Det är totalt fyra matcher där lagen gör upp om vilka som skall gå vidare, och vilka som får avsluta sin CL-säsong. Vi har sett bra lag som Manchester United åka ut mot Sevilla, där de allra flesta trodde på en utgång där United skulle gå vidare. Det är väldigt tydligt att allting kan hända i en sån här turnering. Manchester United har värvat för enorma summor och fått in världsstjärnor som skall ta dem till nya nivåer. Det räckte inte mot ett Sevilla, som på pappret har ett betydligt sämre lag, men som hade viljan och styrkan att nå sin högsta nivå. Något som United inte lyckades med.

Tisdagen den 3/4 spelas följande matcher:

  • Juventus – Real Madrid
  • Sevilla – Bayern

Matchen mellan Juventus och Real Madrid är oerhört oviss på förhand. Vad gäller Sevilla – Bayern så finns det ett starkt övertag för Bayern, både sett till rutin och erfarenhet samt vilka spelare de har i sin trupp. Vi har å andra sidan sett Sevilla göra det tidigare i turneringen, så ingenting utesluter att de kan göra det igen.

Onsdagen den 4/4 spelas följande matcher:

  • Barcelona – AS Roma
  • Liverpool – Manchester City

Barcelona är tydliga favoriter med omkring 1.20-1.25 i odds för rak vinst. Det rimmar sannolikt ganska bra, då ytterst få lag kan mäta sig med Barcelona på hemmaplan i en kvartsfinal av Champions League. Ser vi till Liverpool och Manchester City så kan matchen sluta precis hur som helst. City har självklart varit ett starkare lag i seriespelet, där de har dominerat ligan från allra första början, men Liverpool har gjort en riktigt stark säsong, de också. De har en god offensiv och har visat på att de kan mäta sig med de övriga toppklubbarna i England. Frågan är huruvida de kan nå upp till sin fulla potential här i Champions League.

Det är ett engelskt rival-möte och vi kan räkna med heta känslor och en intensiv fotbollsmatch. Många lag spelar defensivt mot Manchester City för att försöka kontrollera deras enorma bollinnehav. Dock inte Liverpool. De har i grunden en liknande spelfilosofi, med snabb offensiv kraft och snabbt passningsspel. Det är ett spel som passar väldigt bra mot City och som kan få dem ur balans.

Betting på kvartsfinalerna i Champions League

Vill du spela på matcherna via odds och betting? Har du en god tanke om hur du tror utfallet kan bli? Då skall du ta del av en odds bonus och spela på valfri match, till det bästa oddset. Det finns otroligt många valmöjligheter för respektive match, där du kan spela på över/under-spel, vinnare, asian handicap och mycket mer. Samtliga odds bonusar som vi redogör för nedan går att använda till spel på alla matcher av Champions League, ända in i finalen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 Bra odds & utbud VisitReview
4 100 % upp till 2 100 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
7 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
8 Ingen bonus för tillfället VisitReview
9 Ingen bonus just nu VisitReview