Inför derbyt mellan Man United – Man City

Det vankas stekhett derby när Manchester United tar emot Manchester City. Det är tabellettan mot tabelltvåan och vi poängen är av allra högsta betydelse, för båda lagen. Hur tror du matchen slutar?

Uppsnack inför United – City

Som bekant är det Manchester City som varit bäst i år. De går som tåget och det ser inte ut att vara någon annan klubb som kan komma ikapp, även om det inte är ett omöjligt avstånd att knappa in på. City spelar i mångt och mycket perfekt fotboll, men visar sig samtidigt mänskliga i vissa matcher. Det har varit segrar som suttit långt inne, inte minst mötet med Southampton där man avgjorde i den 96:e minuten, för att inkassera tre poäng. Det är lite deras signum i år, att man gör jobbet i varje match och alltid lyckas få med sig tre poäng. Det behöver inte alltid vara glamoröst, men poängen trillar in.

Vad gäller hemmalaget, Manchester United, så har de också gjort en bra säsong hittills. Man ligger alltså tvåa i tabellen och har vunnit sin grupp i Champions League-gruppspelet. Man har drabbats av skador på vissa spelare under säsongen, vilket gjort att det varit hackigt under vissa perioder. Onödiga poäng har tappats i vissa matcher, där man verkligen borde tagit fulla poäng. Mot Huddersfield exempelvis. Inför matchen saknas på nytt den viktiga spelaren, Pogba, som drog på sig ett rött kort mot Arsenal senast och därmed är avstängd.

Hur tror du att matchen spelar? Skapa dig själv en uppfattning och spela på matchen. Nedan har du ett antal spelbolag vi anser vara grymt bra för odds och spel på Premier League

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 500 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 500 kr VisitReview