Grymt erbjudande hos Betsson

Hämta ditt grymma erbjudande hos Betsson här! Erhåll upp till 1 000 kr i ett riskfritt spel. Desto större insats på ditt första spel, desto högre riskfritt spel kan du ta del av. Följ nedan anvisning för att ta del av denna odds bonus.

Erhåll ett riskfritt spel hos Betsson

Betsson är en av de ledande aktörerna på marknaden och erbjuder således ständigt ett grymt utbud med mängder av bra kampanjer och erbjudanden. Deras odds bonus, som gäller för alla nya kunder, ger dig upp till 1 000 kr i ett riskfritt spel. Denna bonus hämtar du direkt vid din första insättning. Du behöver inte aktivera bonusen med någon kod, utan du klickar själv i vilket av deras erbjudanden som du vill nyttja.

Denna odds bonus är lämpad för alla och vi kan starkt rekommendera att man tar del av såväl riskfria spel som gratis spel, när detta erbjuds. Bonusen är kanske mest lämpad för dig som inte har för avsikt att spela under någon längre period, utan kanske bara vill placera ett, två eller tre spel. När du sätter in pengar och placerar ditt första spel (upp till 1 000 kr) så får du alltså en dubbel chans. Det spelar ingen roll om ditt spel går vinnande eller förlorande – pengarna som förloras sätts direkt tillbaka till ditt spelkonto.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview

Spelutbud hos Betsson

Spelbolaget har ett otroligt stort utbud av diverse sporter. Det är en väldigt bra aktör att vända sig mot nu när OS närmar sig allt mer. Mellan den 9-25 februari är OS igång och det kommer bli ett högt tryck på spelmarknaden. De bästa spelbolagen för just OS är de som erbjuder spel på alla sporter. Betsson är helt klart ett av de bästa spelbolagen att spela hos i det avseendet, och i kombination med grymma kampanjer, odds bonusar och övriga erbjudanden så behöver du inte tveka på om de är rätt för dig eller ej.