Gratis live stream hos 10bet

Spelbolaget 10bet har, likt flera andra spelbolag, en live stream-tjänst. Detta för att öka sin konkurrenskraft på marknaden. Nu kan du alltså streama över 30 000 events årligen, helt kostnadsfritt. Det enda du behöver göra är att följa nedan instruktion, som ger dig tillgång till deras fulla utbud.

Gratis stream hos spelbolaget 10bet

Spelbolaget 10bet är kanske inte välkänt hos alla jämfört med de större aktörerna. Det innebär dock inte att de är sämre, utan de har gjort ett gediget arbete för att etablera sig och sitt varumärke. De kommer sannolikt hålla sig kvar på marknaden länge, och erövra andelar allt eftersom. Något av de bästa spelbolagen kan göra just nu är att erbjuda gratis live stream för sina kunder. Det är efterfrågat och många söker – och föredrar – gratis alternativ när det kommer till live stream på nätet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview

10bet erbjuder alltså 30 000 events årligen, där du hittar mängder av sporter av absoluta världsklass. Vi kan se några av de bästa fotbollsligorna i världen, men också sporter som dart, e-sport, hockey och mycket mer. För att streama hos 10bet behöver du ha ett registrerat spelkonto, samt att du har ett positivt saldo på ditt konto vid tillfället för streaming. De pengar som du har på spelkontot kommer inte att påverkas av att du kollar på sport, utan kravet är endast att du har en liten summa tillgängligt.

Så här gör du för att streama gratis hos 10bet:

  1. Skapa ett konto genom att klicka här
  2. Ta del av deras grymma odds bonus (förslag, inget måste)
  3. Sätt in pengar på ditt spelkonto (om du inte redan har pengar på kontot)
  4. Gå till deras live stream-sektion och börja titta.