Fotboll: Gratis live stream hos Unibet TV

Är du intresserad av fotboll och söker en tjänst för gratis live stream? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kan nu gladeligen meddela att Unibet TV sänder mängder av fotboll på högsta nivå, helt kostnadsfritt.

Gratis fotbollsstream på nätet

Spelbolaget Unibet har gjort stora förändringar i sitt sortiment. Det har förvisso varit i verket under en bra stund nu, men inte alla har nåtts av nyheten. De har nämligen sedan en tid tillbaka lanserat en live stream-tjänst, som är helt gratis för alla kunder. De har förvärvat rättigheter för mängder av sport i världsklass, med stort fokus på just fotboll.

Här kan man streama ligor som La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A och mycket mer. Som ni ser är det några av de bästa fotbollsligorna i världen, vilket gör denna tjänst otroligt fördelaktig för dig som inte vill betala dyra abonnemangskostnader. Unibet ställer inte höga krav på dig som vill streama, utan genom några få enkla steg kan du alltså ta del av denna tjänst.

Tjänsten i sig kostar ingenting alls och inga pengar kommer att påverkas av att du kollar på sport genom deras tjänst, oavsett hur mycket du kollar. Dock, så behöver du dels ha ett spelkonto hos Unibet, samt att du behöver ha ett positivt saldo på ditt konto. Med positivt saldo menas alltså att det räcker med så lite som en krona, för visst är det ett positivt saldo, om än lite?

Så här går du tillväga:

  1. Skapa ett konto hos Unibet
  2. Sätt in pengar (minst 100 kr)
  3. Förslagsvis tar du del av deras grymma oddsbonus (200 % upp till 500 kr)
  4. Gå till Unibet TV i navigationen
  5. Streama Europeisk toppfotboll gratis
Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview