Förhöjt odds på att Manchester City slår Watford

Manchester City är i stort sett ostoppbara för tillfället. De är på väg att tangera och eventuellt också sätta ett nytt rekord för antal raka vinster i ligaspel i hela Europa. Ta del av ett förhöjt odds för Manchester City vinner mot Watford.

Förhöjt odds på Manchester City-vinst

Ta del av en odds boost hos Betfair som gör gällande att du får en makalös oddshöjning för vinst i hemmamatchen mot Watford. Matchen spelas på tisdag den 2 jan 2018 och ger dig hela 4.00 i odds. För närvarande har City omkring 1.10 i odds, men Betfair ökar alltså detta till sanslösa 4.00.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview

Ta del av sådana här kontinuerliga bonusar hos Betfair. Skapa ett konto och börja spela redan idag. Du behöver skapa ett konto hos spelbolaget och använda dig av bonuskoden ZFBM97. Högsta insats för spelet är 100 kr. Du kan placera ett spel med högre insats, men endast 100 kr av dessa kommer räknas in. Spelet behöver läggas före match och räknas alltså inte in under live odds.

Klicka på länken ovan, alternativt deras logotyp, för att komma till sajten där erbjudandet finns. Om du spelar på att Manchester City skall vinna så önskar vi såväl dig som City all lycka!