Bra oddsbonus för Champions League

Under tisdagen är det åter dags för Champions League-spel. För dig som gillar betting i kombination med världens största och mest åtråvärda turnering, så har vi nu tagit fram några av de bästa odds bonusarna på marknaden.

Oddsbonus för Champions League

Om du söker efter en ny oddsbonus att ta del av, så är vi sajten för dig. Vi recenserar och sammanställer de bästa spelbolagen på marknaden. Det finns bra och dåliga bonusar, men bespara dig själv tiden i allt letande – låt oss göra jobbet. När det nu är dags för Champions League-spel igen, så kommer det finnas mängder med alternativ och marknader att spela på. Ta del av en oddsbonus för att öka dina chanser till högre avkastning inom betting.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 Ingen bonus just nu VisitReview
4 400 % upp till 400 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 500 kr VisitReview

Tisdagens Champions League-matcher

Vi kommer få njuta av Champions League under såväl tisdag som onsdag. Alltid lika härligt att få följa världens bästa klubbar i titel-jakten. Det är väldigt ovisst i år och det finns flera kandidater som kan ta sig hela vägen. Inte minst har Tottenham verkligen visat prov på vilket lyft de har gjort. De har en otroligt tuff grupp att ta sig igenom, men redan nu är avancemang mer eller mindre klart.

Nedan följer en lista över tisdagens CL-matcher

Besiktas – FC Porto

Sp. Moskva – Maribor

APOEL – Real Madrid

Dortmund – Tottenham

Manchester City – Feyenoord

Monaco – RB Leipzig

Napoli – Shakhtar

Sevilla – Liverpool