Betting på eSport och CS:GO

Det är inget nytt att eSport är ett kraftigt växande område. Det har länge varit väldigt populärt, men har nu expanderats till miljoner och åter miljoner spelare varje dag. Ett av de största spelen är CS:GO, som också erbjuds för betting hos Unibet.

Betting och odds på CS:GO

CS:GO har vuxit ordentligt och har verkligen blivit populärt för den breda massan både vad gäller spelet i sig, men även inom betting. Det är inte längre ovanligt att upp till 600 000 personer spelar samtidigt, vilket vittnar om hur stort det faktiskt har blivit.

Om du är intresserad av att börja spela på eSport och alla dess spel så kan vi rekommendera Unibet som spelbolag för dig. De erbjuder flera olika alternativ för betting på CS:GO och du kan ofta vinna mycket pengar med en liten insats. Det är nämligen inte helt ovanligt att underdogs bjuder på skrällar och vinner matcher mot bättre motstånd. Ett exempel på detta är när Gambit Esports lyckades vinna mot PGL Major, när oddset för dem att vinna uppgick till hela 50 gånger pengarna.

Om du inte har ett konto hos Unibet kan du klicka på länken nedan för att skapa ett konto och ta del av deras fördelaktiga oddsbonus. Sätt in pengar och aktivera bonusen direkt, varpå bonusbeloppet krediteras ditt konto omgående.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview