Betta på tennis, tips, info, guide

Visste du att spel och betting på tennis är en av de mest populära sporterna för vadslagning? Det kanske man inte kan tro när man överlag endast tänker på det generella intresset för sporten. Faktum är dock att just tennis är en av de sporter som lämpar sig allra bäst för odds och betting. Det svänger fort, det är enkelt att förstå och passar bra för live betting som bara blir större och större. Vad ska man då tänka på när man bettar på tennis? För dig som vill veta mer vill vi gärna passa på att informera om vår tennis guide vi skrev ihop för ett par år sedan. Den var aktuell då och är enligt oss fortfarande lika aktuell.

Vår tennis spelskola hittas på denna länk och går igenom några fundamentala aspekter när det kommer till odds och betting på tennis, nämligen:

  • Spelarnas skicklighet
  • Form
  • Inställning
  • Head 2 head statistik
  • Risken för uppgjortda matcher
  • Din egen erfarenhet

Klicka dig vidare in i guiden för att läsa mer om respektive område på tennisfronten när det kommer till betting.

Bästa spelbolagen för tennis betting

Tennis är alltså en av de populäraste sporterna för spel och betting. Det är kanske då inte konstigt att i princip samtliga spelbolag idag erbjuder odds på sporten. Utbud och odds skiljer sig dock mellan de olika odds sidorna. Nedan lsitar vi några av de bästa spelbolagen för tennis betting.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 kr free bet Visit
2 100 % upp till 1 000 kr Visit
3 200 % upp till 2 000 kr Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 500 % upp till 500 kr Visit
6 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
7 400 % upp till 400 kr Visit
8 100 % boost upp till 5000 kr Visit
9 300 % upp till 600 kr Visit
10 100 % upp till 1 000 kr Visit

Många odds sidor har även fina kampanjer för just spel på tennis. Hos exempelvis betsafe kan du nu få 200 kr riskfritt spel på tennis varje vecka under förutsättning att du uppfyller vissa villkor. Läs mer om denna kampanj och spana in betsafes generella oddserbjudande för tennis och andra sporter genom att surfa in på deras sajt, alternativt ladda ner deras app på din smartphone.