Bäst odds på SHL hos NordicBet

NordicBet är stolta över att presentera sig som det spelbolag med högst odds på SHL under hela säsongen. Just nu är SHL väldigt populärt, just med tanke på att Allsvenskan lidit mot sitt slut. NordicBet garanterar dig högst odds. Om de mot förmodan inte har högst odds, så betalar de tillbaka mellanskillnaden.

Bäst odds för SHL under hela säsongen

NordicBet är ett erkänt bra spelbolag och har länge funnits på marknaden. De har stort fokus på ishockey i Sverige nu och är stolt sponsor till Sveriges högsta liga – SHL. Man ser dem stort och tydligt i mittcirkeln av isen på respektive arena i Sverige, vilket sannolikt bidrar till en positiv utveckling i NordicBets arbete om att bli större.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr VisitReview

Inte nog med det utlovar de även högst odds på samtliga matcher av SHL under hela säsongen. I denna kampanj har man reserverat sig i att det kan förekomma att andra spelbolag under vissa matcher har högre odds, men i sådana fall betalar NordicBet tillbaka mellanskillnaden till dig. Nedan steg förklarar hur man går tillväga för att få tillbaka mellanskillnaden om man hittar en match hos spelbolaget, som inte har högst odds på marknaden.

  1. Lägg ihop samtliga vinstspel på SHL under säsongen
  2. Kolla oddsen på samma 1X2-spel vid samma tidpunkt hos ett annat spelbolag
  3. Om den totala vinsten hade blivit större hos konkurrenten betalar Nordicbet ut mellanskillnaden
  4. Skicka in din ansökan via e-post till hogavinster@nordicbet.com