Bästa odds för Unionstravet, Färjestad 23/9

Det är dags för Unionstravet i Färjestad och det är för 12:e året i rad som loppet arrangeras. Det är vi självklart mycket glada för och kan nu redogöra för spelbolag som erbjuder spelbonusar och de bästa oddsen för att maximera ditt spelande på trav.

Unionstravet kommer i grunden från den svensk-norska unionsupplösningen, och har sedan 2005 arrangerats med bravur. Färjestadstravet i Karlstad är en av Sveriges mellanbanor, och mäter sig inte riktigt med de största. Det är dock en bra och ansedd bana, där Copiad faktiskt slog världsrekordet 1994, som alla travintresserade vet om. Under Unionstravet är det både norska och svenska hästar som gör upp, vilket kan göra loppet aningen svårtippat. Tvärtom kanske en insatt trav-spelare säger, som har koll även på de norska hästarna. Loppet är intressant och skapar stort intresse och numera finns det fler alternativ än endast ATG när det kommer till spel på hästar.

Vi rekommenderar dig att välja någon utav nedan spelbolag när det kommer till spel på trav. ATG är inte längre det bästa alternativet, varken när det kommer till utbud, tillgänglighet, bonusar eller de bästa oddsen. Spelbolag som nu engagerat sig i att ordna en marknad för trav har betydligt mer förmånliga marknader att ta del av. Du kan dels välja en spelbonus för att få högre avkastning på dina spel, och du får samtidigt ett högre odds på dina val, vilket självklart också ökar avkastningen. Nedan listar vi några aktörer som är etablerade inom odds på trav.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 500 kr VisitReview
2 VisitReview
3 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview