Åter storseger för Manchester City?

Manchester City går som tåget i år och det verkar inte vara någon klubb som kommer kunna mäta sig med dem. Nu väntas hemmamatch mot Southampton och vi kan väl sannolikt räkna med målkalas för hemmalaget återigen.

God form för Manchester City

Manchester City kommer senast från en bortavinst mot Huddersfield. Det var en seger som satt långt inne, men än dock gjorde man jobbet till slut. Det är just den här styrkan City har i år och det har tagit dem till en stor ledning i tabellen. Det är lokalrivalen Manchester United som ligger närmast i tabellen, men det verkar ändå vara ett för stort avstånd för dem att ta ikapp. Just City ser alltså alldeles för starka ut, även om det är många omgångar kvar.

Nu väntas en hemmamatch mot Southampton. Det är ett pressat spelschema och vi såg en tendens till trötta ben i matchen mot Huddersfield. Däremot är det storspelare på varje position, vilket innebär att man sannolikt kan återhämta sig väl nog inför kommande match. Att det blir vinst för hemmalaget känns högst troligt och frågan bör vara med hur många mål?

Vad tror du att matchen blir? Om du vill placera ett spel så kan vi rekommendera spelbolaget Unibet som ett spelbolag för dig. Klicka på länken nedan för att placera ett spel och ta del av en grym oddsbonus.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview