Allsvenskan skyttekung 2017 odds

Vårens matcher är avklarade och efter sommaruppehållet som bland annat inneburit U21-EM och Confederations Cup är det om en vecka dags för de allsvenska lagen att köra igång igen. Det finns många intressanta och roliga spel och odds att kika närmare på – i detta inlägg kommer vi fokusera på odds för vem som blir allsvenskans skyttekung 2017.

I dagläget ser skytteligan ut enligt nedan:

  1. Magnus Eriksson, Djurgården, 6 mål
  2. Gustav Engvall, Djurgården, 6 mål
  3. Kalle Holmberg, Norrköping, 6 mål
  4. Per Frick, Elfsborg, 5 mål
  5. Jamie Hopcutt, Östersund, 5 mål
  6. Tobias Hysén, Göteborg, 5 mål
  7. Kamara, Häcken, 5 mål

Efter detta följer fyra spelare på fyra (4) gjorda mål och efter det en hel radda med tre (3) mål. Som synes är det således ingen spelare som riktigt dragit ifrån. Mest anmärkningsvärt är kanske att Djurgården har två spelare i toppen, även om de inte ligger i toppen av tabellen. Dock ska man komma ihåg att Gustav Engvall kanske kommer återgå till Bristol City i höst igen efter sitt lån.

Hur som helst, oddsen för vem som vinner skytteligan i allsvenskan 2017 speglar nuvarande ställning avseende gjorda mål tämligen väl, vilket inte är så konstigt. Unibet erbjuder nedanstående odds på skyttekung i allsvenskan 2017:

Karl Holmberg – 5.00
Gustav Engvall – 5.50
Magnus Eriksson – 6.00
Per Frick – 7.50
Kamara – 7.50
Tobias Hysén – 8.50
Pawel Cibicki – 10.00
Jamie Hopcutt – 10.00

Vad som är lite intressant är att det endast är en Malmö-spelare med bland de som har lägst odds. Markus Rosenberg ”skuggar” dock där Unibet erbjuder ett odds på 15.00 – vilket kanske kan vara spelvärt? Bästa oddsen för att spela på skyttekung i Allsvenskan hittar du hos Unibet. Ta del av deras fina bonus erbjudande genom länken nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview