Zlatans öppning till spel i landslaget

Att Zlatan inte spelar fotbollsmatcher för tillfället verkar inte spela någon roll. Media uppmärksammar hans tankegångar kring landslaget ändå, samtidigt som Zlatan är övertygad om sin egen kvalité.

Kan Zlatan återgå till landslaget?

Zlatan har på nytt ådragit sig en skada, som kan härledas till den skada han ådrog sig i Europa League. Han har varit borta en lång tid från kontinuerlig matchform, vilket också syntes tydligt när han kom tillbaka efter första skadesejouren i Manchester United. Han blev skadad igen och har nu varit ifrån matchspel i månader.

Zlatan har nu tränat med Manchester United i två veckor och tycker sig själv närma sig matchform allt mer. Huruvida Zlatan kommer kunna slå sig in i detta redan stjärnspäckade United igen, råder det många tvivel om. Hans självförtroende är dock i gott skick och han påstår sig själv kunna prestera på världsnivå snart igen. När han sedan får frågan om landslaget, så är övertygelsen densamma där.

Enligt Zlatan själv handlar det inte om att han skall få ett telefonsamtal från Janne Andersson, utan vill han spela VM så gör han det. Punkt slut. Vad vi dock fått erfara så är det inte riktigt så Janne Andersson opererar i sitt ledarskap. Man behöver kämpa för sin plats, och han har själv gått ut och sagt att det faktiskt inte finns särskilt många öppningar för nya spelare i landslaget inför VM.

De spelare som har tagit Sverige dit, kommer sannolikt också få spela. Åtminstone de flesta av dem. Om Ibrahimovic däremot kommer tillbaka till den form han var i för ett par år sedan, så vore det dumdristigt att inte ta ut honom till VM, oavsett om han varit med och bidragit till VM-platsen i sig, eller ej.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr VisitReview