Zlatan till VM eller inte?

Som alla vet lyckades Sverige kvalificera sig för VM i Ryssland genom att smått osannolikt slå ut Italien i avgörande play off över två matcher. Sedan dess har diskussionerna gått hela om den självklara frågan – kommer Zlatan tänka om och återuppta landslagskarriären? Vi har tittat på vad oddssättarna tror.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Trots att Zlatan själv sagt att han gjort sitt i landslaget är det ett förhållandevis lågt odds på att Zlatan kommer spela minst en minut i VM. Hos Unibet kan du just nu få 2.75 i odds på detta spel vilket ändå ger en relativt hög chans att Imbrahimovic kommer spela VM enligt det fastställda oddset. Detta trots att det så sent som idag kom ut att lagkamraten Marcos Rojo pratat med Zlatan som då ska ha svarat nekande om han var sugen på spel i VM.

Det är dock fortfarande långt kvar och mycket kan hända. För många är det självklart att Zlatan ska spela om han så vill, men faktum är att vissa ställer sig frågande till om laget kommer bli bättre med honom i laget. Vi kan nog alla hålla med om att han fortfarande är Sveriges bästa spelare, såväl genom tiderna som just nu, men frågan är om det blir för mycket ”jaget för laget”? Det återstår att se vad som händer men visst hade det varit häftigt att se Imbrahimovic i ytterligare ett mästerskap. Det tycker i alla fall vi på redakationen.

De flesta som följer internationell fotboll har sett att Zlatan efter sin comeback i Manchester United fortfarande ser ut att hålla lika hög kvalitet som vanligt. Så länge han inte går sönder till våren eller själv dementerar att han skulle vilja vara med i VM lär vi få dras med diskussionen om Zlatans vara eller inte vara i VM.